Politica de confidentialitate

Ce informații colectăm cât sunteți pe blog?

Când postați un comentariu, sunteți rugat să completați numele și adresa de e-mail. Puteți naviga însă fără a da aceste date, dar ne va fi imposibil să vă contactăm în acest caz.

Cum folosim informația colectată?

Orice informație colectată în timpul vizitei voastre pe www.blogeru.ro va fi folosită pentru:

optimizarea experienței vizitatorilor pe blog
îmbunătățirea conținutului
Blogeru permite unor terțe companii (companii de publicitate) să publice reclame în cadrul blogului. Acestea primesc adresa voastră de IP pentru a contoriza efectivitatea reclamelor și pentru a personaliza reclamele viitoare, după interesele dumneavoastră. Nicio altă informație (numele, adresa de e-mail, adresa, etc.) nu este colectată în asemenea situații.
Ce informații oferim altor părți?

Nu vindem, închiriem sau oferim altor părți informații care vă pot identifica. Informații care nu vă pot identifica direct (informații despre vizite, număr de vizitatori) pot fi oferite altor grupuri în scopuri publicitare, de marketing, etc.

Program de afiliere și link-uri

Ocazional, putem oferi produse sau servicii ale altor companii sau grupuri prin acest blog. Aceste companii sau grupuri au propriile politici de confidențialitate, și, de aceea, nu avem nicio răspundere în privința lor – depinde de voi să verificați și să le acceptați (sau nu). Totuși, ținem la integritatea și credibilitatea blogului și de aceea suntem mai mult decât bucuroși să primim feedback de la voi pe această temă.

Schimbări aduse politicii de confidențialitate

Dacă ne hotărâm să aducem schimbări acestei politici de confidențialiate, vom scrie modificările pe această pagină și/sau vom modifica data de mai jos:

Această politică de confidențialitate a fost modificată la data de 12.03.2012

Continuarea vizitării și folosirii acestui blog înseamnă că sunteți de acord cu toate prevederile acestei politici de confidențialiate.