Navigatie Opel Astra H si multe alte modele

Acum nu mai este necesar sa cumperi o masina care dispune de navigatie. Un astfel de sistem se poate monta cu usurinta pe masina ta, fara sa faci vreo modificare. Pe langa confortul pe care il ofera o navigatie, aceasta este si foarte utila in trafic. Noile functii sunt de mare ajutor pentru cei care petrec mult timp pe drum, in calatorii lungi. Online poti comanda navigatie Opel Astra H si multe alte modele.

Magazinul online navigatiiandroid.ro pune la dispozitia soferilor o multime de navigatii auto. Acestea pot fi Android sau Universale. Cele Android ofera soferilor posibilitatea de a le folosi exact ca pe un telefon mobil sau o tableta. In plus fata de bine cunoscutul GPS, navigatia mai dispune si de alte functii precum Wi-Fi, Internet, Bluetooth sau Dual Zone.

Sistemele de navigatie cu sistemul de operare Android se pot comanda pentru numeroase marci si modele de autoturisme. In gama de produse sunt incluse navigatii Afla Romeo, Audi, BMW, Chevrolet, Citroen, Dacia, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, KIA, Mazda, Mercedes, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Porsche, Renault, Seat, Skoda, Suzuki, Toyota si VW.

Produsele corespund modelelor si marcilor respective tocmai pentru a se potrivi perfect in bord. Acest lucru inseamna ca nu trebuie sa faci absolut nicio modificare la bord. Va ramane intact dupa montaj, iar cablurile pentru a monta cu usurinta navigatia sunt incluse in pachet. Alaturi de ele sunt incluse si cele auxiliare.

Navigatiile sunt cu touchscreen si se utilizeaza simplu si usor. Atat meniul cat si interfata pot fi modificate in functie de propriile preferinte. Poti descarca toate aplicatiile pe care le ai pe telefonul mobil, direct pe navigatie. Culorile interfatei se pot schimba din meniu, pentru ca sofatul sa devina o experienta cat mai placuta.

De la simplele aplicatii de GPS pana la aplicatiile retelelor de socializare, toate pot fi descarcate pe navigatie! YouTube sau Netflix, Orange TV sau HBO Go, Facebook sau Instagram, cat si o multime de alte navigatii pot fi utilizate pe noua ta achizitie. Drumurile lungi nu vor mai fi la fel de greu de parcus si oricand te poti relaxa vizionand filmul preferat.

Navigatiile au incluse o multime de functii si caracteristici pentru a imbunatatii si pastra o durata de viata cat mai lunga a acestora. Una dintre ele este cea Cooler cu racire activa. Navigatia are integrat un ventilator ce mentine o temperatura optima, astfel incat navigatia sa nu fie suprasolicitata si sa te poti bucura de ea cat mai mult.

Bateria masinii nu va fi afectata! Miturile despre durata de viata a bateriei sunt demontate complet cu aceste navigatii. Cele de pe navigatiiandroid.ro preiau comenzile de pe volan si dupa ce contactul este oprit se va opri si functionarea navigatiei. Poti vedea mai multe informatii despre fiecare produs in parte, direct pe site.

Sofatul nu a fost niciodata mai usor si mai economic! Navigatia va arata inclusiv consumul de carburant atunci cand accelerezi, pentru a incuraja spre un stil de condus economic si in siguranta.

You may also like...

Leave a Reply