Cum te poate ajuta un sistem de ventilatie cu recuperare de la Altecovent sa economisesti bani?

Sezonul ploios bate la usa, iar centralele intra din nou in functiune. Ploaia, frigul, vantul si-au facut aparitia poate putin prea repede, deci fiecare prefera sa stea in confortul casei, la cald. Asta inseamna si facturile care cresc la gaz deseori, din cauza unei greseli comune pe care o face majoritatea oamenilor.

Aceasta greseala consta in deschiderea geamurilor pentru aerisirea casei. Implicit odata cu aceasta actiune toata caldura este scoasa afara din casa si centrala porneste mult mai des, pentru a incalzi din nou toata incaperea.

Exista o solutie care te poate scapa de aceasta problema pe care o intampini poate in fiecare zi. Solutia o au cei de la Altecovent. Poti opta pentru un sistem de ventilatie cu recuperare de caldura care cu siguranta va aduce scaderi semnificative la facturile pentru gaz.

Cum sa cresti calitatea aerului din casa?

Raspunsul este simplu – cu ajutorul unui recuperator caldura de la Altecovent si explicatia este si mai simpla. Atunci cand deschizi geamurile pentru a aerisi nu aduci in casa aer curat, ci aer poluat, plin de noxe si praf care nu ajuta pentru sanatate. Atunci cand optezi pentru un sistem de ventilatie cu recuperare de caldura aerul care intra in casa este filtrat si este mult mai curat, alaturi de avantajul ca temperatura ramane optima in interior.

Un astfel de sistem te ajuta sa si economisesti bani in fiecare luna pentru ca mentine caldura in casa si aduce beneficii pentru sanatate. Un aer curat in casa inseamna o stare de bine, un mediu in care poti respira asa cum trebuie, un spatiu in care nu apare mucegaiul, igrasia si altele de acest gen.

Despre aceste recuperatoare poti sa vezi mai multe pe site. Trebuie sa stii ca cei de la Altecovent sunt experti in domeniu si dispun de toate cele necesare pentru ca tu sa beneficiezi de un astfel de sistem chiar la tine acasa. Sunt perfecte si pentru cladirile de birouri, unde este un flux constant de oameni.

Echipa Altecovent te poate ajuta si cu montarea, oriunde in tara. Poti cere ajutorul lor atunci cand faci alegerea pentru ca acesta trebuie ales in functie de spatiul in care urmeaza sa fie montat. Staful unui specialist este mereu bine-venit.

Acceseaza site-ul si alege sistemele de ventilatie cu recuperare pe care ai vrea sa le achizitionezi si cere mai apoi ajutorul unui reprezentant pentru a-l achizitiona pe cel potrivit.

Contact:

Nr. Telefon: 0753 967 762

E-mail: info@ventilatiecurecuperarecaldura.ro

You may also like...

Leave a Reply