Cumpara incaltaminte si haine la en-gros din mediul online

Avantajele pe care online-ul ni le aduce sunt intr-un numar destul de mare. Pe langa faptul ca poti face o multime de operatiuni pe aceasta cale, confortul este pus pe primul loc. Daca esti obosit sau nu te poti deplasa din varii motive, cu usurinta comanzi tot ce ai nevoie de la tine de acasa. Acelasi lucru se intampla si daca detii un magazin de haine sau pantofi. Cumpara incaltaminte si haine en-gros din mediul online!

Locul de unde poti face aceste cumparaturi este marketplace-ul bazarulonline.ro. Acesta este un site ce dispune de furnizori cu haine si incaltaminte angro pe care o poti comanda online. Mai mult decat atat, mai ai la dispozitie si functia de furnizor pe care o poti dobandi. Despre avantajele acestui marketplace vom vorbi mai jos.

De ce sa cumperi haine angro online?

Hainele in sistem en-gros iti mentin stocurile intregi pe toata perioada anului. Fie ca vorbim de haine de vara sau gecile groase de iarna, magazinul tau poate fi plin mereu. Epuizarea stocurilor se face rapid, mai ales daca esti intr-o zona populata si preturile tale sunt accesibile.

Cumpararea hainelor si incaltamintei angro online te ajuta sa primesti exact ceea ce ai nevoie. Ce inseamna asta? Mergi la magazinul tau si vezi ce iti lipseste. Din incinta lui, cumpara incaltaminte si haine la en-gros din mediul online. Nu mai trebuie sa te deplasezi in acest fel si nici nu vei mai uita ce iti lipseste. Vizualizand stocul tau si disponibilitatea produselor vei pute achizitiona toate produsele lipsa.

De ce se numeste marketplace si care sunt avantajele sale?

Site-ul este un loc in care cumperi si vinzi angro. Poti fi atat cumparator, cat si vanzator, fara sa ai o limita de produse. Aici se listeaza piesele care pot fi cumparate sau vandute, alaturi de preturi. Se numeste marketplace pentru ca face posibila conectarea vanzatorului de cumparator, iar prin aceasta platforma poti comercializa produsele direct pe site.

Avantajele platformei bazarulonline.ro sunt urmatoarele:

 • Vinzi si cumperi in sistem angro oricate produse doresti
 • Poti alege vanzatorul de la care sa cumperi
 • Nu ai o limita de produse
 • Taxa de inscriere in calitate de vanzator nu se percepe
 • Daca vei apela la titlul de furnizor/vanzator vei avea si mai multe beneficii.

In cazul in care doresti sa devii furnizor, vei putea avea acces la:

 • Trafic zilnic de potentiali clienti
 • Hosting pentru magazinul tau online
 • Servicii automatizate (plata cu cardul, generarea AWB-ului pentru urmarirea comenzilor)
 • Call-center pentru clientii tai
 • Aplicatie mobila
 • Promovare pe toate retelele de socializare.

Platforma bazarulonline.ro este convenabila atat pentru cei care comercializeaza produse, cat si pentru cei care le cumpara. Calitatea inalta a produselor si preturile mici ii conecteaza repede si incheie numeroase parteneriate. Site-ul este conceput in asa fel incat ambele parti sa cunoasca detalii despre celelalte. Vizualizezi modele ale hainelor, pantofilor si altor produse, in timp ce vei putea compara preturi si discuta cu alti furnizori. Cumpara incaltaminte si haine en-gros din mediul online!

You may also like...

Leave a Reply