Mai multa energie, zi de zi – beneficii ale fotoliilor de masaj Masatto

Fiecare zi obositoare si solicitanta se incheie cu treburi casnice si doar putin timp liber pentru propria persoana, dupa ce toata lumea doarme. In acest scenariu unde poate fi integrata relaxarea? Printr-un masaj la salon sau timpul petrecut la spa.

Pare un vis pentru multi ideea de relaxare de cateva minute in toate aceste zile ocupate si pline de lucruri de rezolvat. Timpul nu permite deplasarea la salon sau spa, dar corpul tot are nevoie de relaxare si detensionare, in primul rand. In acest caz care este rezolvarea? Un fotoliu cu masaj de la Masatto este solutia care pregateste organismul pentru inca o zi solicitanta.

Fotoliul Masatto – beneficii pentru fiecare zi

Fotoliile de la Masatto sunt un must-have pentru fiecare casa. O investitie de acest gen face ca in fiecare zi sa radiezi de fericire si starea de bine sa nu te paraseasca. Atunci cand ai un corp relaxat si detensionat, poti face fata mult mai usor treburilor zilnice;  programele inovative de care dispun aceste fotolii se pliaza pe necesitatile fiecarei persoane.

Fotoliile din colectia Masatto sunt special create, astfel incat sa se muleze pe forma corpului celui care sta pe scaun. Nu toate programele sunt standard, pentru toata lumea. Pot fi considerate fotolii create special pentru tine si nevoile tale. Atunci cand iti incepi ziua cu un masaj, totul se schimba si aceasta mica arma anti-stres poate face minuni.

Durerile de spate si de articulatii sunt date uitarii de fericitii proprietari ai fotoliilor de la Masatto. Acestea dispun de functia Zero Gravity, printre altele. Concret, presupune ridicarea picioarele mai sus de nivelul inimii, ceea ce face ca presiunea sa fie distribuita egal, iar corpul se reface.

Fotoliul Atria

Acest fotoliu este potrivit pentru home-use si poate beneficia de serviciile lui orice membru al familiei. Aceste fotolii imbina noile tehnologii si programe inovative, cu eleganta si designul compact. Atria este disponibil in doua culori, Soft Cake si Ice Cream, astfel sa se potriveasca perfect cu orice camera in care este asezat.

Acest fotoliu este dotat cu role pentru reflexoterapie si schimbarea programelor este mult mai facila datorita comenzilor vocale dupa care se ghideaza. Pentru o circulatie mai buna a sangelui, poti apela la functia sa de masaj cu incalzire, prin care se pot alunga si cele mai profunde dureri.

Orice fotoliu alegi din aceasta gama de la Masatto iti va aduce rezultatele asteptate si chiar mai mult. Detinatorii acestor fotolii nu isi mai pot inchipui viata fara acestea, masajele fiind duse la un cu totul alt nivel.

Contact:

contact@masatto.ro

+40 756 478 789 (Cluj)

+40 735 518 967 (Bucuresti)

You may also like...

Leave a Reply