Cu stresul la psiholog, la cabinetul lui Daniel Ivan – de ce ar fi bine sa apelezi la terapie cat mai curand

Daca te simti stresat si de aici incepe un lung sir de efecte, ar fi bine sa te gandesti serios la terapie. Psihoterapeutul poate fi o solutie pentru tine. Abordarea de acest gen poate fi numita terapie prin vorbire si te va ajuta sa te vezi dincolo de limita stresului. Iar in acest sens danielivan.ro este o recomandare pentru tine.

Daniel Ivan este psiholog in Bucuresti si este disponibil pentru publicul larg pentru sedinte de terapie individuala, de familie de asemenea. Interesant este ca aici cei interesati pot opta si pentru sedintele la distanta, in sensul in care nu trebuie sa se prezinte la cabinet. Cu o conexiune buna la internet si un device care permite videocall oricine poate opta pentru sedintele online.

Cand este cazul sa merg la terapie

Stresul este, din pacate, boala omului modern. Se spune despre stres ca este un inamic tacut, afecteaza orice clasa de persoane si poate duce la depresie. Efectele stresului sunt multiple si pot afecta intreaga viata, pe toate planurile. Afecteaza dispozitia, cheful, randamentul si mai ales judecata si fericirea. Apar afectiuni de orice fel, corpul este slabit, predispus la imbolnavire.

Stresul poate fi foarte bine combatut prin activitati variate, care fac placere, care pot contracara starea de alerta la care este supus organismul. Unii apreciaza arta in orice forma a ei, relaxarea, plimbarile, baile lungi sau iesirile cu prietenii. Uneori insa nici aceste abordari nu sunt de ajuns.

Cum te poate ajuta un psihoterapeut? Va fi impartial, te va asculta si intelege, nu te va judeca. Trebuie sa stii ca senzatia aceea ca te-ai descarcat si ti-ai luat o piatra de pe inima este una de usurare totala dupa ce te confesezi cuiva. Afla limitele tale, descopera raspunsuri de care ai nevoie. Psihoterapeutul nu poate schimba ce ti se intampla, nu poate face stresul din viata ta sa dispara, insa in mod cert te ajuta sa diminuezi efectele acestuia, sa reactionezi mai bine in fata factorilor de stres.

Ceea ce astazi amani pentru ca ti se pare ca sanatatea ta emotionala nu conteaza atat de mult, se poate transforma intr-o stare mai greu de gestionat. Depresia este iarasi una din bolile omului modern, ce necesita interventie rapida pentru ca, agravata, poate duce chiar si la suicid.

Afla mai multe despre asta, aici:

contact@danielivan.ro

0761.600.020

Piata Victoriei – Soseaua Nicolae Titulescu nr. 1, bl. A7, sc. 2, et. 1, apt. 31, interfon 31, Sector 1, Bucuresti

You may also like...

Leave a Reply