Dinti albi fara proceduri la medic

Albul natural al dintilor este umbrit de consumul unor alimente daunatoare. Dupa ce bei cafeaua si periezi dintii, apa cu care te clatesti va deveni usor galbuie din cauza acestui aliment.

Dulciurile, sucurile sau tigarile sunt alte alimente care iti ingalbenesc dintii si chiar daca renunti la consumul lor dintii nu isi revin. Protejarea danturii si ingrijirea ei este foarte importanta, deoarece aceasta reflecta nivelul personal de igiena. Daca iti doresti dinti albi fara proceduri la medic, Smile Pen este produsul perfect!

Zambetul este cel care poate fi factorul cheie in diferite situatii. Fie ca esti intr-o intalnire de afaceri sau intr-una personala, dintii sunt cei care spun cele mai multe lucruri despre tine.

Ingrijirea danturii si albirea dintilor este foarte simpla, trebuie doar sa iti periezi dintii si apoi sa aplici gelul Smile Pen. Creionul este prevazut cu o perie cu care poti aplica gelul din interiorul sau. Toata procedura se face dupa ce ai periat dintii in mod obisnuit.

Albirea profesionala a dintilor la o clinica de stomatologie este o procedura destul de costisitoare. Pe langa pretul platit, smaltul dintilor este posibil sa fie afectat si cu cat aplici mai multe proceduri, dintii vor fi mai sensibili.

Chiar si dupa un detartraj, dintii devin sensibili la alimente calde sau reci. Folosirea creionului Smile Pen nu va afecta in niciun fel dintii, ci doar le va imbunatatii aspectul. Produsul se utilizeaza zilnic si folosirea riguroasa a sa iti va genera un zambet alb si stralucitor.

Periajul zilnic al dintilor este esential intr-un zambet frumos, impreuna cu utilizarea atei dentare si a creionului Smile Pen. Dintii albi pot fi obtinuti acasa, fara proceduri costisitoare sau daunatoare. Curata zilnic dintii, aplica gelul si in doar cateva saptamani vei avea un zambet mai alb cu cateva nuante. Smile Pen iti ofera albul imaculat la care ai visat din totdeauna!

Tot ce trebuie sa faci pentru a avea dinti mai albi fara proceduri la medic este sa cureti dintii foarte bine, sa utilizezi apa de gura si sa inlaturi orice rest de aliment.

Apoi zambeste larg si periaza fiecare dinte cu creionul, pana ce toata suprafata dintilor este acoperita cu gelul respectiv. Sunt necesare 30 de secunde pentru ca gelul sa se usuce si in tot acest timp nu trebuie sa inchizi gura. Dupa ce s-a uscat gelul, asteapta 30 de minute pana sa consumi bauturi sau alimente.

Zambetul tau va deveni mai alb in doar cateva saptamani! Procedurile din clinicile de stomatologie iti pot afecta smatul dintilor si este posibil sa ai nevoie de mai multe sedinte pentru a obtine albul dorit. Smile Pen iti va oferi acelasi efect, doar cu mai putine riscuri.

Dantura va conta mereu, indiferent de situatia in care te afli, asadar asigura-i igiena si protectia necesara! Utilizeaza zilnic creionul Smile Pen, chiar si inainte de a iesi in oras, periaza des dintii si lasa-l sa isi faca efectul. In 30 de minute vei avea dinti mai albi si mai stralucitori.

You may also like...

Leave a Reply