Nikosan – Pune capat fumatului

Fumatul face parte din cele mai daunatoare obiceiuri pe care un om le poate avea. Nu numai ca iti afecteaza plamanii, ci iti ingreuneaza si circulatia sangelui, te opreste din a face sport si viata ta este afectata excesiv de acest viciu. Pentru fiecare fumator, renuntatul la tigari este cel mai greu lucru pe care il pot face si de cele mai multe ori nu duc la bun sfarsit aceasta propunere. Nikosan este varianta ideala pentru a pune capat fumatului.

Daca pozitia ta nu este a unui fumator vechi (fumezi de mai putin de 2-3 ani), te poti intoarce cu usurinta la obiceiurile de dinainte cum ar fi activitatile sportive, alimentele sanatoase si stilul de viata optim. De obicei, fumatul intervine in vietile noastre ori din motive de stres, ori din curiozitate, ajungand sa fie o parte din viata, fara sa ne dam seama.

De cealalta parte, daca esti fumator de mai mult de 5 ani, renuntarea la tigari este de departe cea mai grea alegere pe care trebuie sa o faci. Nu numai ca ti s-a obisnuit corpul cu fumul de tigara, ci si organele interne.

Sa renunti la fumat nu este atat de usor precum pare, chiar daca unii ti-au spus acest lucru. Asa cum este normal, dupa ce vei fuma ultima tigare te vei simti anxios, nervos si cei care iti vor binele se vor transforma in dusmanii tai. Elimina aceasta senzatie cu ajutorul spray-ului anti-fumat Nikosan! Nikosan te ajuta sa te relaxezi, sa ai un somn odihnitor, sa iti imbunatatesti sistemul respirator si sa duci o viata calma si linistita fara tigari.

Spray-ul anti-fumat este bazat pe plante medicinale care te ajuta fizic si psihic. Nicotina din organismul tau va fi eliminata pe cale naturala, treptat dupa ce vei fuma ultima tigare.

Cu ajutorul acestui spray, nevoia de tigari va fi redusa considerabil prin consumul sau de 3 ori pe zi. Pune doua linguri de Nikosan intr-un pahar cu apa sau intr-unul cu ceai, cu 30 de minute inainte de fiecare masa. Pofta de tigare de dupa masa va fi eliminata complet dupa o cura de 3 luni cu acest spray anti-fumat.

Fumatul nu iti aduce niciun lucru bun in alimentatia ta si desi stii acest lucru, nu te poti stapanii. Ei bine, cu Nikosan va fi mult mai usor sa depasesti prima etapa a renuntatului la fumat. Dupa 12 ore de la ultima tigare fumata, corpul tau se elibereaza complet de monoxidul de carbon din compozitia tigarilor. Acest monoxid de carbon, in cantitati mari afecteaza plamanii si sangele, impiedicant oxigenul sa mai patunda in acestea.

Ritmul tau cardiac impreuna cu circulatia sangelui si sistemul respirator isi vor imbunatatii conditia dupa ce ai utilizat Nikosan. Prin ingredientele sale naturale iti ajuta organismul sa treaca cu usurinta peste aceasta etapa, fara sa devii agitat, fara sa iti fie somnul perturbat si mai ales, fara sa iti ingreuneze situatia. Spray-ul anti-fumat este cea mai buna alegere si cea mai sanatoasa pentru a elimina complet tigarile din viata ta.

You may also like...

Leave a Reply