Cele mai bune proteine pentru cresterea masei musculare

Exista multi factori de baza pentru o crestere corespunzatoare a masei musculare, de aceea alegerea celui mai bun supliment de masa musculara este deosebit de importanta. In timpul antrenamentelor intense, corpul nostru are nevoie de tot sprijinul, indiferent daca dorim cresterea musculara sau pierderea rapida in greutate.

Exercitiu intens, o dieta adecvata si bogata in proteine, somn bun, zile de odihna – toate acestea sunt factori care au o influenta puternica asupra cresterii musculare.

Cu toate acestea, daca doresti sa simplifici lucrurile si sa grabesti procesul, poti utiliza suplimente nutritive. Acestea sunt cel mai bun tonic pentru cresterea masei musculare.

Pure WPI 100% – Whey protein

Platinium PURE WPI este un supliment eficient in cresterea muschilor, planuri complexe de pierdere in greutate, cancer si chiar vindecarea ranilor.

PLATINIUM  PURE WPI 100% este un izolat proteic din zer (Glanbia ® – whey protein isolate), obtinut prin procedeul Cross Flow Microfiltration (CFM) – microfiltrare cu flux incrucisat.

Aceasta metoda de separare a proteinei, pastreaza intacte toate proprietatile imunitare ale zerului.

Ce beneficii are proteina din zer

Cele mai utilizate si apreciate proteine sunt cele obtinute din zer, deoarece sunt proteine complete, adica contin toti aminoacizii esentiali, se digera instant si au o absorbtie rapida in sange.

In comparatie cu alte produse similare, au un profil de aminoacizi superior si sunt o sursa bogata de BCAA si sunt folositi pentru a alimenta muschii, a stimula sinteza proteica si a grabi recuperarea si adaptarea corpului in urma exercitiilor cu greutati.

Ce beneficii are PLATINIUM PURE WPI 100%?

√  contribuie cel mai eficient la cresterea masei musculare,

√  reduce semnificativ timpii de recuperare dupa antrenament,

√  asigura o refacere musculara mult mai rapida,

√  creste rata metabolismului bazal, arzand mai bine caloriile,

√  creste masa musculara si masa musculara slaba,

√  scade foarte mult catabolizarea musculara ce apare dupa antrenament.

PLATINIUM PURE CREATINE – Creatina monohidrata

PLATINIUM PURE CREATINE este un supliment al brand-ului Body Line®, ce are la baza o formula complexa care ofera forme avansate de creatina pentru a asigura masa musculara rapida, a spori rezistenta si a accelera recuperarea.

Ce beneficii are creatina

Creatina iti poate imbunatati rezistenta, sporindu-ti astfel performanta in timpul antrenamentului, avand drept rezultat un castig mai mare in masa musculara. Creatina poate creste, de asemenea, continutul de apa din  celulele  musculare. Acest lucru determina umflarea usoara a celulelor musculare si declansarea  semnalelor  de  crestere in masa musculara. In plus, acest supliment alimentar  poate creste nivelurile hormonilor implicati in cresterea musculara, cum ar fi IGF-1.

Datorita faptului ca nu putem acumula din dieta zilnica intregul necesar, cea mai indicata solutie este suplimentarea.

Ce beneficii ofera PLATINIUM PURE CREATINE

√  sprijina functia cognitiva,

√  imbunatateste dispozitia,

√  extinde rezistenta musculara,

√  ajuta la eliminarea oboselii,

√  mareste masa fara grasimi,

√  imbunatateste rezistenta pana la maxim,

√  sustine tesutul muscular,

√ creste puterea si performantele anaerobe,

√  ajuta la cresterea metabolismului in mod direct prin proprietatile sale de hidratare

M.M.A 33 – Masa musculara rapida

Platinium M.M.A. 33  – Massive Mass Advanced  este cel mai nou produs marca Body Line®, fiind un Supliment UNIC pentru Masa Musculara Rapida si Pre Workout, suplimente pentru masa musculara fara carbohidrati simpli adaugati.

Ingredientele pe care le contine Platinium M.M.A. 33, il fac pe acesta, unul dintre cele mai bune gainere si un aliat perfect in dezvoltarea si cresterea masei musculare, fara grasimi:

 • Proteina din zer: 40%
 • Creatina Creapure®: 5000 mg
 • L-Glutamina – Kyowa®: 3000 mg
 • L-Glutamina AAKG: 1000 mg
 • Beta Alanina: 3000 mg
 • L-Citrulina malate: 2000 mg
 • L-Arginina – Kyowa®: 750 mg
 • L-Arginina AAKG: 250 mg
 • Amino BCAA: 1125 mg
 • Taurina: 1000 mg
 • Complex de vitamine si minerale
 • Enzime digestive: 150 mg
 • Palatinose, cel mai lent carbohidrat

Platinium M.M.A. 33 are balanta ideala dintre proteine si carbohidrati, aminoacizi, vitamine, minerale si enzime digestive + suplimente ajutatoare pentru forta si energie.

Asadar, pentru cresterea masei musculare, nu sunt neaparat necesare suplimentele proteice, insa acestea pot grabi procesul si te pot ajuta sa ajungi mai aproape de obiectivul tau. In mod ideal, inainte de a incepe o dieta care sa cuprinda si aceste produse, este bine sa te consulti cu un specialist in domeniul nutritiei.

Noroc si nu uitati: ramaneti in forma!

You may also like...

Leave a Reply