De ce oamenii comanda mancare online?

Cu un singur click putem obtinem cam tot ce ne dorim. De la rezervarea biletelor pana la rezervarea unui mese in restaurant, putem avea mancarea la usa, cumparaturile de la supermarket, hainele duse la spalatorie si lista poate continua, totul este posibil online. Serviciile de livrare la domiciliu au schimbat stilul de viata al oamenilor.

Oamenii care lucreaza in domeniul food, au inceput sa observe aceasta schimbare, oamenii prefera sa comande mancare online de luni pana vineri, iar in weekend exista o mare probabilitate sa vina la restaurant sa ia masa.

Cu un simplu soft restaurant, putem avea clienti mai multumiti si putem sa acceleram vanzarile.

De ce restaurantele ar trebui sa adopte o solutie de delivery?

Comenzile online de mancare sunt ideale pentru:

  • persoanele care fac naveta;
  • petreceri;
  • corporatisti;
  • persoanele care nu au timp.

Luati in calcul aceste segmente de public. Traim in epoca vitezei, unde fiecare persoana este pe fuga, abia au timp sa se odihneasca. Credeti ca ei mai au sa gateasca?

Fie ca sunt la regim, fie ca doresc sa manance ceva ce nu obisnuiesc ei sa gateasca sau fie ca nu au chef sa gateasca, o sa apeleze la servicul de livrare mancare. De ce?

Pentru ca timpul a devenit cea mai pretioasa resursa si decat sa piarda 2 ore sa gateasca, prefera sa dea 2-3 click-uri, iar pana vine comanda ei se ocupa de altceva. Simplu, nu?

Din acest motiv, incurajez ca restaurantele, pizzeriile, fast food-urile sa aiba implementat un soft gestiune restaurant deoarece pot sa isi largeasca aria de clienti, sa accelereze vanzarile si pot sa reduca mult timp.

Intr-adevar restaurantele se pot lovi de probleme precum: mancarea ajunge rece la clienti, comanda poate intarzia, livratori pierd mult timp, haos in prelucrarea comenzilor in bucatarie pentru ca vin prea multe comenzi in acelasi timp.

Dar pentru orice probleme exista si o rezolvare. Solutia mobila de preluare si prelucrare a comenzilor din online de mancare, cu ajutorul acetui soft delivery poti castiga timp si o organizare mai buna in restaurant.

Este un soft catering, care iti poate rezolva toate problemele. Cu acest soft poti urmari un status in timp real al comenzilor, vei putea asigna comenzile livratorilor in raport cu adresele, ii vei putea urmari pe harta, doar cu o aplicatie mobila pentru livratori.

Astfel, poti economisi timp, poti avea o organizare mai buna a proceselor de livrare, poti avea un control asupra intregii afaceri si cel mai important lucru, este ca o sa ai clienti multumiti.

Afacerea ta se invarte in jurul clientilor, clientii vor sa poata comanda de oriunde si oricand si sa primeasca mancarea in timpul promis. Clienti fericiti, afacere profitabila!

You may also like...

Leave a Reply