Ce sa ai in vedere daca te pasioneaza lumea pariurilor sportive

Tot mai multi sunt astazi cei care pariaza, care aleg sa isi incerce norocul plasand bilete cu un numar modic sau mai mare de meciuri, pe diverse cote, din dorinta de a avea castiguri. Sunt unii care reusesc o data si apoi incerca pana ajung chiar sa isi forteze norocul.

Bineinteles, exista si cei care deja sunt profi in acest domeniu, care cunosc tot felul de strategii pe care le aplica atunci cand plaseaza bilete, foarte atenti insa ca nimeni sa nu le copieze tehnicile.

Bineinteles, acum mai mult ca niciodata preferintele sunt de a paria online, mai mult decat in casele de pariuri fizice. Daca exista una in drumul spre casa de la serviciu spre exemplu, desigur ca cei pasionati nu vor trece indiferenti pe langa aceasta. In orice caz, tendinta de a opta pentru platformele specializate pentru pariere este tot mai accentuata astazi.

Exista tot felul de bonusuri pe care le primesc cei care se inregistreaza, in functie de casa aleasa, dar si de modul in care alege sa ruleze banii. Spre exemplu, suma respectiva poate fi o maniera de a castiga o suma frumoasa din pariere si totodata poate fi pierduta daca nu joci dupa regulile impuse.

Cert este ca mediul online e pe cat de la indemana si practic, pe atat de plin de capcane. Exista o serie de reguli de aur chiar pot spune, pe care trebuie neaparat sa le cunosti daca vrei sa cresti in calitate de pasionat de pariuri. Nu orice vei lua de bun, trebuie sa stii sa faci o distinctie clara intre ceea ce inseamna ponturi pariuri de incredere si capcane in care risti sa cazi, spre pierderea ta.

Money managementul si planul de a paria

Sa nu faci nici un pas pana cand nu ai pus la punct un plan bun, promitator, dar nu peste masura de indraznet. Spre exemplu, prea putin te va ajuta daca pui pe un bilet mai mult de 2, 3 meciuri. De fapt cu cat mai multe pui cu atat mai mare e riscul sa pierzi.

Fa calculele necesare si stabileste dinainte care e suma ce iti permiti sa o pui intr-un bilet, respectiv biletelor pe care le depui in decursul unei saptamani, a unei luni. Asigura-te ca deciziile pe care le iei nu iti afecteaza parte financiara, chiar viata si ca nu are impact asupra bunei intelegeri din familie.

Orienteaza-te dupa acele strategii care dau rezultate, care au cat de cat logica. Dupa ce ti-ai stabilit niste reguli, altfel te vei organiza in plasarea pariurilor. Prin reguli ma refer la principii ale tale, ca de exemplu sa joci pariuri single care sa aiba doar miza de 3 – 7%. Variaza in acest sens raportat la siguranta pe care ti-o confera pariurile.

Jocurile la recuperare, teren minat

Cauta pe cat posibil sa eviti orice risc de a pierde bani fara rost. In principiu jucatul la recuperare se traduce astfel. Daca ai avut un sir de pariuri esuate, respectiv daca vrei sa iti scoti banii marind miza, eu as zice sa te mai gandesti. E valabil mai mult in teorie pentru ca in practica lucrurile sunt volatile, nu ai nici o influenta asupra lor. De obicei jocurile la recuperare nu sunt decat o cale sigura de a pierde si mai multi bani.

Documenteaza-te constant legat de ce se intampla in lumea pariurilor si ia decizii intelepte. Piatadeponturi.ro poate fi un reper pentru tine.

You may also like...

Leave a Reply