Cele mai uzuale modele de sepci personalizate

Produsele personalizate reprezinta poate cea mai simpla modalitate de a face reclama unui produs sau unei companii. Indiferent ca vorbim despre deschiderea unei filiale a unui mare lant de restaurante, ori de inaugurarea unei filiale a unui magazin de retail, vom regasi peste tot in jurul nostru diverse produse promotionale, incepand de la baloane colorate, pana la echipe de oameni imbracati in tricouri si sepci personalizate.

Practic, este un mod de a face cunoscut publicului ca au de-a face cu un anumit produs, dar si de intarire a brandului deja creat si care acum urmareste sa isi castige noi segmente de public.

Din aceasta categorie, sepcile personalizate pot fi considerate unele dintre cele mai vechi obiecte promotionale. Intalnite inca din vremurile timpurii ale capitalismului de peste Ocean, acest obicei, de a purta sepci personalizate in cadrul companiilor si la inaugurari de evenimente, a fost exportat in aproape toata lumea.

In principiu, sepcile personalizate sunt inscriptionate cu sigla si cu numele firmei, dand impresia ca avem de-a face cu o multime de modele si de culori. In realitate insa, modelele sunt aproape aceleasi, cata vreme vorbim despre sepci care sa aiba o forma oarecum neutra, care sa poata fi purtata de absolut oricine.

In ceea ce priveste culorile, acestea difera de la caz la caz, de obicei optandu-se pentru culorile traditionale ale companiilor. Iar in privinta inscriptiilor, acestea pot fi, de asemenea, dintre cele mai diverse, insemnele companiei putand fi completate, in limita spatiului, cu un slogan sau un alt mesaj universal acceptat.

Un cadou inedit

De asemenea, sepcile pot fi achizitionate si sub forma de suveniruri sau pentru a fi oferite cadou cuiva. Spre exemplu, daca vizitam un obiectiv cunoscut, putem cumpara o sapca pe post de obiect promotional, care sa ne aminteasca de acel loc. De asemenea, sepcile pot fi personalizate pentru o anumita persoana careia dorim sa i-o inmanam, cu un mesaj aparte sau un desen haios, in miniatura. In principiu, aproape orice este posibil, cata vreme tehnica ne permite acest lucru.

Tehnica inscriptionarii este aproape aceeasi cu cea de la tricouri. Se poate opta pentru o imprimare serigrafica, prin care vom inscriptiona sepcile printr-un jet de vopsea la suprafata tesaturii, dupa cum putem opta pentru o imprimare digitala, caz in care vopseaua este imprimata direct in tesatura.

In acest din urma caz, imprimeul este mult mai rezistent fata de cele cateva spalari la care ar rezista modelul mai sus mentionat. Nu in ultimul rand, putem obtine un imprimeu brodat, unde, de asemenea, masini speciale ne pot broda aproape orice model, pe care il introducem pe calculator, spre a fi aplicat apoi pe materialul textil.

You may also like...

Leave a Reply