Greselile frecvente ale pariorilor, magnet pentru bilete necastigatoare

Exista o serie de greseli care tind sa se repete la nesfarsit in lumea pariurilor, in cazul celor care depun bilete ce se dovedesc a fi necastigatoare. Sunt o problema insa nu doar in cazul celor care sunt la inceput de drum, care pariaza pentru primele dati si nu au mai avut vreo tangenta cu acest mediu.

Chiar si persoanele deja cu experienta in spate trec prin acelasi loc iar si iar. Diferenta intre acestia si cei care sunt castigatori este faptul ca reusesc sa constientizeze ca au comis o greseala o data, cu promisiunea de a nu mai repeta. Uneori insa fac iar asta, din impuls cel mai probabil.

In orice caz, inainte de a depune un pariu, indiferent de experienta pe care o ai in spate, recomandarea mea este sa fii responsabil. Cauta, pe cat posibil, sa faci din aceasta activitate un hobby, nicidecum sa devina o obsesie. De ce? Sansele de a avea bilete castigatoare scad enorm si la fel si situatia ta financiara devine problematica.

Prin evitarea unor greseli frecvente, eviti si sa cheltui nejustificat, devii un parior disciplinat. Practic este o modalitate de a face cativa bani in plus.

O greseala des intalnita:  cea a pariurilor neprofitabile

Ma refer ca nu sunt profitabile pentru tine,  dar cu siguranta sunt pentru casa de pariuri. E in avantajul tau? Cu siguranta ca nu. Solutia? Raporteaza-te si la tipsurile de pariere pe care ti le propun specialistii.

In cadrul unei platforme de specialitate precum piatadeponturi.ro ai o rubrica speciala in acest sens. Tine cont de faptul ca oferta caselor de pariuri este in avantajul tau, ca parior, numai in conditiile in care stii sa stai la distanta fata de capcanele diverse intinse pentru ca de tentatii sigur nu duci lipsa.

Speranta ca pariurile combinate vor fi de succes

Nu pot spune ca este chiar o greseala, insa cu siguranta te atrage sa faci mixuri de meciuri pe bilete. Ai in vedere intotdeauna o limita, nu uita ca daca o depasesti deja poate deveni o greseala a ta. Visul ca poti da lovitura cu o astfel de strategie nu este unul sustinut de fapte concrete. Aminteste-ti si de suma pe care o investesti si risti sa o pierzi. Specialistii Piata De Ponturi te pot ajuta cu mai multe informatii vizavi de asta.

Tendinta de a alege cote mai mari

In princiu orice trece de un numar decent de selectii pe un bilet se considera greseala. De ce spun asta? Aceasta asa zisa strategie iti scade sansele de a avea un bilet castigator pentru ca deja ajungi in situatia de a-ti da calculele peste cap. Gandeste-te ca daca ai pierdut o selectie, deja intregul bilet este pierdut.

Niciodata sa nu crezi ca ai pariurile sub control. Oricat de bun esti la asta, nu uita ca nimic nu este sigur in aceasta lume, mergi deci deseori la risc. Recomandarea mea este sa fii mereu responsabil, sa tii cont de sugestiile specialistilor din rubricile speciale de pe platforme ca piatadeponturi.ro (biletul zilei, ponturi tipsteri etc.). Trebuie sa ai mintea limpede de fiecare data cand depui un bilet.

You may also like...

Leave a Reply