Ce se intampla in primele trei luni de la inceputul colaborarii cu o agentie SEO?

Tot mai multi antreprenori apeleaza la serviciile agentiilor SEO, mai ales atunci cand sunt la inceput de drum, asteptand in schimb rezultate uluitoare „peste noapte”.

Cu toate acestea, chiar daca urmeaza sa colaborati cu un profesionist, asta nu inseamna ca persoana aleasa va putea face minuni in doar cateva zile de la inceputul colaborarii, optimizarea fiind un proces lung, dar si cu rezultate de lunga durata. Iar pentru a va forma o opinie cu privire la pasii unei astfel de proceduri, in articolul de astazi va vom prezenta ce se intampla in primele trei luni de optimizare, care sunt schimbarile site-ului si la ce trebuie sa va asteptati.

Prima luna

Prima luna de colaborare nu va aduce foarte multe schimbari site-ului dumneavoastra, aceasta fiind dedicata exclusiv analizei. Practic, specialistii se vor ocupa concret de analiza si descoperirea tuturor problemelor cu care se confrunta site-ul respectiv, alcatuindu-se si un plan de bataie, daca ii putem spune asa.

Asadar, in cazul in care nu observati modificari dramatice din prima zi, asta nu inseamna ca agentia respectiva nu isi face treaba, ci aceasta se ocupa cu organizarea unei strategii care sa se potriveasca cu business-ul. 

A doua luna

Cea de-a doua luna aduce dupa sine si modificarile mult asteptate de catre antreprenori. Astfel, dupa efectuarea analizelor necesare pentru a sti concret cu ce site se lucreaza,, specialistii se vor ocupa de optimizarea paginilor site-ului, asa-zisul SEO on-page.

De asemenea, la acest capitol, nici imaginile nu sunt lasate balta, acestea fiind optimizate astfel incat sa putem obtine o viteza de incarcare mult mai buna. Nici partea tehnica nu este lasata la o parte, specialistii acordand o atentie deosebita si modificarilor HTML. Asadar, o data cu trecerea timpului, veti vedea ca rezultatele isi vor face usor, usor aparitia.

A treia luna 

O data cu trecerea timpului, veti vedea ca site-ul va incepe sa evolueze. Tocmai de aceea, luna a treia este si cea care ofera primele rezultate in topul cautarilor Google, insa, nu doar atat.

Tot in aceasta perioada vor incepe publicarea articolelor de blog dar si a advertorialelor, astfel incat sa putem conferi putina publicitate site-ului. De asemenea, cateva advertoriale se vor publica si pe anumite site-uri de specialitate, astfel incat sa ne putem adresa unei categorii mai mare de oameni. Practic, a treia luna este dedicata in special procedurii de SEO off-page.

In incheierea articolului

Acum ca ati putut afla cateva secrete din spatele unei campanii de optimizari SEO, trebuie sa va mentionam ca lucrurile nu se opresc aici. Optimizarea este un procedeu amplu, care necesita timp si atentie, tocmai de aceea, este foarte important sa va lasati afacerea pe mana unei echipe profesioniste.

Si pentru ca toata lumea doreste sa aiba parte de cele mai bune servicii, agentia de marketing online ProjectMedia va pune la dispozitie nu doar servicii de marketing, dar si servicii de optimizare SEO, cu ajutorul carora puteti atinge rezultatele atat de ravnite inca de la debutul in domeniul ales.

You may also like...

Leave a Reply