3 Beneficii majore pe care le are mierea de manuka

In ultimul timp, auzim din ce in ce mai mult ca se discuta despre mierea de manuka si despre beneficiile sale, asa ca vom aborda acest subiect in acest articol, iar in urmatoarele randuri veti putea descoperi mai multe lucruri interesante despre aceasta miere originara din Noua Zeelanda, care este obtinuta de catre albinele care polenizeaza flora Leptospermum scoparium, care mai este cunoscuta in mod obisnuit sub denumirea de bushul manuka.

  1. Mierea de manuka contribuie la promovarea sanatatii orale

Pentru a evita deteriorarea dintilor si pentru a va mentine gingiile sanatoase, este important sa minimalizati bacteriile pe cale orala care pot provoca formarea placilor. De asemenea, este deosebit de important sa nu stergeti complet bacteriile orale bune, care sunt responsabile pentru mentinerea sanatatii gurii.

Mai multe studii au aratat faptul ca un consum de Miere De Manuka KFactor 16 RAW 100% Naturala ataca bacteriile orale daunatoare asociate cu formarea placilor, inflamatia gingiilor si cariile dentare.

  1. Mierea de manuka va poate scapa de durerile in gat

Daca suferiti de o durere in gat, mierea de manuka poate ajuta la o ameliorare a durerii. Se spune ca este indicat sa consumati Miere De Manuka KFactor 16 RAW 100% Naturala datorita proprietatilor sale antivirale si antibacteriene care sunt capabile sa reduca inflamatia; si care ataca bacteriile care cauzeaza durere.

Mierea De Manuka KFactor 16 RAW 100% Naturala nu doar ca ataca bacteriile daunatoare, ci acopera si captuseala interioara a gatului pentru un efect linistitor.

  1. Mierea de manuka poate contribui la prevenirea ulcerului gastric

Mierea De Manuka KFactor 16 RAW 100% Naturala conform mai multor studii, poate sa previna aparitia ulcerului gastric, care este una dintre cele mai frecvente boli care afecteaza oamenii. Ulcerul gastric poate fi cauzat si de consumul excesiv de alcool si are forma unor rani care se formeaza pe captuseala stomacului, provocand dureri de stomac, greata si balonare.

De-asemenea, precizam faptul ca H. pylori este un tip comun de bacterii care este la randul sau responsabil pentru majoritatea ulcerelor gastrice, alaturi de consumul excesiv de alcool dupa cum spuneam mai sus.

Conform cercetarilor efectuate odata cu trecerea timpului insa, s-a descoperit faptul ca Mierea De Manuka KFactor 16 RAW 100% Naturala poate contribui decisiv la prevenirea ulcerului gastric, indiferent ca acesta este provocat de consumul excesiv de alcool sau de bacteria mai sus mentionata.

Asadar, dupa cum se poate vedea, acestea sunt trei dintre cele mai importante beneficii pe care le poate avea mierea de manuka asupra organismului, insa lista de beneficii pe care mierea de manuka le poate avea, este mult mai lunga. De precizat este faptul ca mierea de manuka monoflorala (Monofloral) KFactor 16 are in compozitia sa, o cantitate de cel putin 75% granule de polen Manuka.

De-asemenea, aceasta miere este certificata Glyphosate Residue Free, ceea ce inseamna ca mierea este cu adevarat pura si nu are in compozitia sa reziduuri sau pesticide cum ar fi glifosfatul, (care este cel mai utilizat ierbicid din lume), la fel ca alte tipuri de miere.

You may also like...

Leave a Reply