Cum reusesc soarecii sa intre in casa

Nimeni nu isi doreste prezenta soarecilor in casa, insa in ciuda tuturor masurilor pe care le luam uneori, la un moment dat ne dam seama ca in interiorul casei noastre a intrat un soricel. Iar astfel incepe incercarea, deloc usoara, de a scapa de acel soarece cat mai rapid, astfel incat sa nu apuce sa infesteze casa, sa produca daune sau, chiar mai rau, sa se inmulteasca.

De multe ori ne intrebam cum reusesc oare unii soareci sa intre in casa in ciuda tuturor masurilor pe care le luam in acest sens. Ei bine, despre acest subiect ne-am propus sa discutam in acest articol. Utilizarea unui aparat antirozatoare poate fi un mod eficient de a preveni prezenta soarecilor in suprafata protejata.

Ai observat un miros ciudat in casa, ai gasit mici excremente ale soarecilor, urme pe pereti sau chiar materiale maruntite? Sansele sunt mari ca in casa ta sa fi patruns un soarece sau chiar mai multi. Acestia sunt nocturni si obisnuiesc sa stea ascunsi mult timp, astfel incat prezenta lor va fi detectata cu intarziere.

Cum intra soarecii in casa

Inainte de a se ascunde in casa, soarecii trebuie ca mai intai sa aiba acces catre anterior. De obicei, aceasta nu reprezinta o problema pentru ei. Au foarte multa creativitate si totodata dau dovada de o flexibilitate iesita din comun. Acestia se pot strecura prin gauri mici din pereti, ferestre, pardoseala sau prin alte suprafete.

Daca ai o casa veche, atunci va fi destul de dificil sa o poti sigila in totalitate impotriva soarecilor. La urma urmei, nici tu nu iti doresti sa traiesti ca intr-o inchisoare. Cu toate acestea, ar trebui sa iti inspectezi casa, pentru a descoperi zonele care prezinta slabiciuni.

Ia in considerare faptul ca soarecii sunt fiinte nocturne, preferand sa stea ascunsi in timpul zilei si sa caute mancare de la amurg pana in zori.

Cum sa previi intrarea soarecilor in casa

In primul rand, ai putea utiliza un aparat anti soareci, iar ultrasunetele emise de acesta vor reusi sa tina departe toti soarecii, iar astfel vei putea dormi linistit stiind ca nu iti va fi invada casa de soareci. Iar in oferta PestRepeller poti gasi o multime de dispozitive de acest tip, astfel incat sa poti tine toti soarecii departe de casa ta. Incearca-le si tu!

De asemenea, o masura foarte eficienta pe care o poti lua pentru a preveni accesul soarecilor in casa ta este reparatia tuturor gaurilor si a crapaturilor prin care soarecii ar putea patrunde. Soarecii vin inauntru pentru a cauta adapost, caldura si mancare. Drept urmare, nu ar trebui sa le oferi aceste conditii. Mancarea ar trebui depozitata doar in spatii etanse, precum frigiderul, iar orice resturi de mancare ar trebui aruncate.

Luand toate aceste precautii simple, puteti reduce sansele de a fi invadat de acesti daunatori. Iar daca totusi ei patrund pe proprietatea ta si te simti coplesit de amploarea infestarii, atunci ar trebui sa incerci utilizarea unui dispozitiv pentru combaterea soarecilor.

Acestea fiind spuse, speram ca articolul nostru va fi de folos pentru cat mai multe persoane!

You may also like...

Leave a Reply