Inchirieri auto

Atat in Otopeni cat si in Bucuresti, exista un numar mare de firme care inchiriaza masini, iar motivul este unul cat se poate de clar: Aeroportul International Henri Coanda din Otopeni.

Ce inseamna acest lucru? Ei bine, pe acest aeroport sosesc mii de persoane in fiecare zi, care au nevoie sa ajunga in capitala sau in alte locatii din tara, si care au nevoie de o masina. Pentru a nu mai apela la taxi sau la serviciile altor cunostinte, cei care sosesc cu avionul cauta cea mai atractiva oferta pentru inchirierea unei masini.

Exista firme care pun la dispozitia clientilor masini de lux, insa cu siguranta nu toata lumea isi permite sa inchirieze astfel de masini. De exemplu, un autoturism de lux marca BMW poate costa chiar mai mult de 100 de euro pe zi, in timp ce persoanele care isi doresc o masina ieftina de inchiriat opteaza pentru inchirieri Kamoauto, unde costurile sunt mult mai mici.

Kamoauto detine o flota impresionanta de masini, care pot face fata tuturor cerintelor clientilor, iar aici putem da drept exemplu un model Ford Focus. Cei care inchiriaza o asemenea masina pentru o perioada de peste 30 de zile, vor avea de platit doar 18 euro pe zi, mult mai putin decat cei care inchiriaza o masina de lux de la o alta firma de inchirieri auto.

Persoanele care intentioneaza sa inchirieze o astfel de masina, trebuie sa stie ca atunci cand semneaza contractul de inchiriere a masinii trebuie sa lase drept garantie o anumita suma, cum ar fi 250 de euro de exemplu. Clientii nu au de ce sa isi faca griji pentru ca isi vor primi banii inapoi cand vor returna masinile.

Tot pentru o perioada de 30 de zile se poate inchiria de la aceiasi firma si un model Renault Clio Estate, care pentru peste 30 de zile va costa doar 12 euro pe zi. Cei care intentioneaza sa inchirieze masina doar pentru doua zile, vor plati in schimb 22 de euro pentru fiecare zi.

Totusi, tinand cont e faptul ca alte firme inchiriaza masinile la preturi mult mai mari, este cat se poate de firesc ca persoanele care au nevoie de o masina in Bucuresti, in Otopeni sau in apropiere, sa isi indrepte atentia spre aceasta firma de inchirieri auto.

Pentru o astfel de masina, clientilor li se va solicita o garantie de 200 de euro, insa banii le vor fi returnati atunci cand acestia vor preda masina. Fireste, clientii isi vor primi banii inapoi doar daca nu predau masina zgariata, avariata sau cu diferite alte probleme.

Tot ce conteaza insa, este faptul ca atat in capitala cat si in Otopeni, exista mai multe firme care inchiriaza masini, iar fiecare in functie de preferinte si posibilitatile financiare isi poate indrepta atentia spre anumite masini.

Pentru cei care isi doresc insa masini de inchiriat la cele mai atractive preturi, si care sa aiba dotari decente si un consum de carburant mic, cu siguranta cea mai indicata solutie este firma de inchirieri masini Kamoauto.

You may also like...

Leave a Reply