Foloseste Ahrefs pentru campaniile tale SEO – il poti cumpara acum la cel mai mic pret

Noi am descoperit intamplator utilitatea Ahrefs pentru ca am cumparat pachetul  din  anuntul cont Ahrefs ieftin, si alaturi de 80 de utilitare am gasit si Ahrefs pe care am inceput sa il testam pentru ca tot mai multe persoane il recomandau. Pretul pentru abonament este mai mult decat rezonabil avand in vedere faptul ca acest abonament este pentru 80 de tooluri.

Iata la ce va ajuta ahrefs:

Reparati backlink-urile rupte (si link-urile) pentru a pastra o structura corecta

Imaginati-va ca lucrati foarte tare pentru a construi link-uri de inalta calitate catre site-ul dvs., apoi pierdeti tot ceea ce numiti asa-numitul “link equity” prin ignorarea unor pagini rupte si a unor link-uri rupte pe site-ul dvs. Asa veti pierde timpul, efortul si, eventual, banii.

Dar aici este vestea buna: paginile sparte si backlink-urile sunt, de obicei, destul de usor de rezolvat. Trebuie doar sa le gasiti.

Site Explorer> introduceti site-ul dvs.> Cel mai bun prin link-uri> adaugati filtrul 404

Acest lucru va va arata paginile rupte de pe site-ul dvs. alaturi de numarul de backlink care le indica. Ar trebui sa pastrati juice-ul de legaturi pe care il obtineti de la toate link-urile primite prin restaurarea paginii rupte sau cel putin redirectionandu-le catre o pagina similara similara de pe site-ul dvs.

Dar este important sa nu uitam de legaturile de iesire rupte, deoarece acestea pierd si “link equity”. Iata cum puteti gasi aceste probleme:

Site Explorer> introduceti site-ul dvs.> Link-uri de iesire> Link-uri intrerupte

Acest lucru va dezvalui toate link-urile de iesire rupte de pe site-ul dvs. De exemplu, pagini sparte la care inca va conectati. Pentru a rezolva aceste probleme, eliminati aceste link-uri moarte sau le inlocuiti cu un alt link adecvat.

Auditul site-ului va poate oferi o viziune si mai cuprinzatoare asupra legaturilor dvs. externe moarte care vin de pe site-ul dvs. Web.

Auditul site-ului> Pagini externe> Extern 4XX

Pentru a fi sincer, Site Explorer (vezi mai sus) va fi suficient pentru majoritatea site-urilor. Dar daca aveti un site web foarte mare, site-ul Audit poate fi o alternativa mai buna pe masura ce efectueaza un crawl live al site-ului dvs., ceea ce inseamna ca datele sunt la fel de actualizate tot timpul. Puteti fi siguri ca toate legaturile rupte raportate sunt exacte. In plus, Auditorul va dezvalui o multime de alte probleme cu site-ul dvs. Web. Consultati acest tutorial.

Gasiti paginile rupte (sau redirectionate) ale concurentilor dvs. pentru a descoperi posibilitatile de legatura. Mai nou motoarele de cautare tin foarte mult cont de calitatea linkurilor.

Aceasta este o veste teribila cand vine vorba de site-ul dvs., dar vestea buna este ca afecteaza si concurentii dvs. Si acolo se afla un flux nesfarsit de oportunitati de construire a legaturilor.

Site Explorer> introduceti site-ul unui concurent> Cel mai bun prin link-uri> adaugati un filtru 404> sortati dupa RD

Acum aveti o lista cu toate paginile rupte de pe site-ul concurentului dvs., dintre care unele vor avea fara indoiala o tona de backlink.

You may also like...

Leave a Reply