Cum sa scapi de paianjeni simplu si rapid

Intr-un top al celor mai neplacute insecte, paianjenii ocupa cu siguranta o pozitie fruntasa. Pe langa faptul ca foarte multe persoane au o fobie fata de aceste insecte, paianjenii sunt totodata o prezenta foarte neplacuta in casa, mai ales din cauza panzelor pe care le lasa peste tot.

Drept urmare am decis sa facem o lista cu metode simple, eficiente si rapide prin care putem scapa de paianjeni. Astfel, daca toate solutiile incercate de tine pana acum nu au dat roade, atunci ar trebui sa incerci metodele de mai jos. Cu siguranta te vei bucura vazand cat de repede vei scapa de problema paianjenilor.

Foloseste aparatele anti-paianjeni

Evolutia tehnologiei ne ofera foarte multe solutii de combatere a daunatorilor de toate tipurile. Paianjenii pot fi alungati si ei folosind noilor tehnologii. Mai exact, iti recomandam sa incerci aparatele anti-paianjeni de la Pestrepeller.

Acestea folosesc ultrasunetele prin intermediul carora paianjenii pot fi combatuti intr-un timp foarte scurt. Acestia nu suporta sunetele foarte deranjante asa ca iti vor parasi locuinta. Cu cat sunt de suparatoare ultrasunetele pentru paianjeni, cu atat de inofensive sunt pentru oameni.

Asadar, de ce sa te complici incercand diferite metode cand poti cumpara un dispozitiv micut care sa faca toata treaba in locul tau? Pe Fara-Daunatori.ro poti gasi mai multe aparate de acest tip, de care vei fi foarte multumit.

Metode naturale de combatere a paianjenilor

Daca totusi nu doresti sa investesti prea mult in lupta de combatere a paianjenilor ci ai vrea mai degraba o solutie naturala, atunci ti-am pregatit cateva recomandari in acest sens.

Chiar daca eficienta lor nu este la fel de mare precum a aparatelor anti-daunatori, vei reusi totusi sa alungi intr-un procent satisfacator paianjenii.

Foloseste otetul

Otetul si bicarbonatul par a fi doua solutii pentru orice problema am avea. In cazul paianjenilor otetul se dovedeste a fi de asemenea o arma la care putem apela oricand.

Tot ce trebuie sa faci este sa amesteci apa cu otet, iar solutia obtinuta o vei pune intr-un pulverizator. Foloseste pulverizatorul pentru a stropi in colturile casei si in locurile unde paianjenii isi fac simtita prezenta adesea iar astfel vor fi alungati.

Cojile de lamaie resping paianjenii

Un alt mod de alungare a paianjenilor fara a folosi produse chimice este folosirea cojilor de lamaie pe care le vei pune in locurile unde apar paianjenii.

Astfel vor fi descurajati sa isi mai duca veacul in locurile respective iar tu vei reusi sa tii aceasta

Sarea, inamicul numarul 1 al pianjenilor

Este bine cunoscut faptul ca paianjenii nu sunt iubesc prea mult sarea. De acest lucru ne putem folosi asadar pentru a-i alunga din casa noastra. Tot ce trebuie sa facem este sa preparam o solutie din apa si sare, iar cu ajutorul unui pulverizator vom „trata” toate locurile din casa in care avem paianjeni.

Acestea sunt asadar metodele de care te poti folosi pentru a tine paianjenii la distanta. Noi iti recomandam utilizarea unui dispozitiv cu ultra-sunete, insa poti incerca si recomandarile de metode naturale.

You may also like...

Leave a Reply