Cum sa iti cumperi cele mai bune farfurii si cani?

Poti sa iubesti aspectul acelor farfurii mari, frumoase, dar nu le vei iubi atat de mult cand nu poti inchide usile! Luati in considerare restrictiile privind spatiul si depozitarea inainte de a cumpara ceva. Noi va recomandam sa cautati farfurii si cani ieftine pe Shopu.ro.

Doar asigurati-va ca cumparati farfurii de cina care se potrivesc in dulapurile normale (presupunand ca le aveti). Imi plac vasele noastre de ceramica, si sunt foarte rezistente, dar farfuriile de cina sunt cu diametrul de 12 “. Majoritatea dulapurilor superioare par a fi de 12 centimetri adancime, dar asta este din fata spre perete, nu in interiorul spatiului dulapului.

A trebuit sa returnez un set de farfurii, deoarece farfuriile de cina erau prea mari pentru a se incadra in masina mea standarda de spalat vase – ventilatorul ar fi smuls partea de sus a farfuriei. Multe farfurii de astazi sunt doar uriase! Pentru cei care urmaresc dimensiunile, o farfurie mai mica ajuta cu adevarat. De asemenea, am cautat farfurii largi sau farfurii mici pentru prajituri. De asemenea, luati in considerare o dimensiune rezonabila pentru masina de spalat vase.

Nu aveti nevoie sa cumparati un set de 5 piese, daca stiti ca sunteti mai mult interesat de farfurii de cina si de boluri de supa. Optiunile de stocuri deschise va permit sa alegeti exact ceea ce doriti si, chiar mai bine, sa inlocuiti cu usurinta o piesa daca se sparge.

De-a lungul timpului, am adaugat diferite piese de servire – de asemenea, in alb – de la tot felul de marci. Albul scoate in evidenta zona vintage.

Caut magazine pentru a putea personaliza numarul de castroane / farfurii mici / farfurii de cina care se pot pune pe un raft si intr-o masina de spalat vase; si un design atractiv care va arata bine chiar daca este acoperit cu sos de spaghete.

Albul este clasic, iar portelanul nu va vor dezamagi niciodata. Nu poti niciodata sa alegi prost cu farfurii albe. Sunt frumoase, clasice si versatile. Ele sunt un set de baza grozav, si puteti intotdeauna accentul cu boluri colorate sau cani.

Doar alb. Este simplu, si cred ca alimentele arata mai elegant si apetisant pe un fundal alb. Stiu ca nu toate nuantele de alb sunt la fel, dar este mult mai usor sa cumperi mai multe piese care nu fac parte dintr-un set.

Sfatul meu general ar fi: mergeti la piesele clasice, simple, albe pe care le puteti potrivi cu orice. O farfurie din China alba  va arata excelent langa ochelarii de epoca pe care i-ati gasit pe o piata de vechituri sau un castron colorat de salate pe care l-ati cumparat in calatoria dvs. in Grecia.

Sfatul meu este sa farfurii din melamina sau portelan – acestea sunt cele mai durabile forme de farfurii. Am farfurii de portelan alb si pahare, dar cred ca pentru bolurile de supa voi cumpara bucati individuale care imi plac, indiferent de culori sau modele.

Alimentele arata grozav pe ele si sunt usor de amestecat, mentinand in acelasi timp un aspect coeziv.

You may also like...

Leave a Reply