Ce contine un distribuitor incalzire pardoseala complet 6 cai?

Un distribuitor incalzire pardoseala complet 6 cai contine mai multe elemente, toate necesare pentru realizarea unui circuit complet si functional la parametrii optimi pentru incalzirea in pardoseala.

Ce contine un distribuitor incalzire pardoseala complet 6 cai?

Acest sistem de incalzire incepe sa fie si in Romania din ce in ce mai cautat, o data pentru ca este extrem de economic si a doua oara pentru ca estetic nu mai este nevoie de calorifere.

Mai mult, un distribuitor incalzire pardoseala complet 6 cai asigura incalzirea pe intreaga suprafata a pardoselii si permite, datorita automatizarilor sale si performantelor de care este capabil, sa incalzeasca diferentiat pe zonele de interes. Insa, ce contine un distribuitor incalzire pardoseala complet 6 cai?

Un set distribuitor incalzire pardoseala complet 6 cai este un echipament complet si necesar. Este un sistem complex de amestec a agentului termic necesar incalzirii in pardoseala cu 6 circuite. Un asemenea distribuitor cu 6 cai este format din urmatoarele repere:

  • Un set distribuitor cu debitmetre
  • Un set distribuitor cu ventil (posibilitate de conectare actuator cu comanda la termostat camera)
  • Un set prindere distribuitor
  • 12 piulita eurocon pentru teava pex 16 mm x 2 mm grosime (pe-xa, pe-xb, pe-xc, pe-rt)
  • Doua Teuri capat distribuitor cu aerisitor automat si golire
  • Un grup amestec pentru incalzirea in pardoseala
  • O pompa Wilo Yonos Para 25/6
  • Un termostat de contact (pentru a functiona pompa doar cand temperatura agentului termic este minim 30 grade Celsius)

Distribuitorul incalzire pardoseala complet 6 cai functioneaza la o presiune de 10 bari si o temperatura de pana la 90 de grade Celsius.  Distribuitorul permite amestecul intre agentul termic furnizat de cazan sau centrala si cel de pe returul instalatiei de incalzire in pardoseala.

Plaja de reglare a distribuitorului incalzire pardoseala complet 6 cai este cuprinsa intre 20 si 60 de grade Celsius. Termostatul inclus ajuta la recircularea apei in sistemul de incalzire, comandand pompa. Se monteaza usor pe teava si foloseste o tensiune de 230 V, poate regla temperatura in aria 20-90 grade Celsius si este rezistent pana la 90 de grade Celsius.

De asemenea, pompa de recirculare Wilo Yonos Para 25/6 130 mm cu rotor umed si motor EC este rezistent la curenti de blocare si are reglaj electronic al puterii, integrat. Are indicator cu LED, racordare electrica datorita sistemului special Wilo-Connector fara scule, aerisirea pompei si o pornire sigura printr-un cuplu de pornire ridicat.

Un asemenea produs, la magazinul shop-einstal.ro sau fizic pe Soseaua Mihai Bravu nr.540-562 complex Impact Center sector 3 Bucuresti, se gaseste cu garantie atat pentru persoane fizice cat si juridice, de doi ani de zile.

Distribuitorul incalzire pardoseala complet 6 cai este piesa centrala a incalzirii in pardoseala. Indiferent ca incalzirea in pardoseala este facuta in regim propriu sau de catre un antreprenor de locuinte, asiguirati-va ca acesta foloseste un asemenea sistem complex.

El va va ajuta sa economisiti resurse de gaze si deci implicit bani, va asigura temperatura confortabila acolo unde ea este ceruta si cand anume este ceruta, nu va functiona in gol deci nu se va deteriora repede.

You may also like...

Leave a Reply