Sosetele colorate – sau cum sa fii altfel purtand accesorii interesante

Deja un fenomen si in randul romanilor, sosetele colorate au devenit un simbol al celor care indraznesc sa poarte altceva decat variantele clasice.

Happy Socks, celebrul brand suedez ce a spart tiparele cu modelele vesele propuse in materie de ciorapi a devenit un interes in randul fashionistilor. Acest gen de ciorapi sunt calitativi, dar, mai presus de toate, ca marca distinctiva a lor, sunt colorati, ca un manifest de creativitate.

Daca insusi principiul ce a stat la baza crearii de sosete Happy Socks a insemnat dorinta de a scoate in evidenta un altfel de stil, de a aduce o nota originala unor piese strict necesare si desigur si uzuale, atunci la randul sau si purtatorul se identifica cu astfel de concepte.

O astfel de preferinta o au cei care isi doresc sa poarte orice articol vestimentar, accesoriu ce ii scoate din banal, pentru a fi o prezenta surprinzatoare.

Prin ce se disting sosetele Happy Socks

Desigur, numele spune tot. Partea si mai buna este ca poti arata bine, insa fara compromis. Acestea sunt realizate din bumbac calitativ, in punct de vedere al designului acestea cunosc varietate de culori, linii, modele dintre cele mai interesante.

Aceste tipuri de sosete se gasesc si in cadrul magazinului online www.differenta.ro. Acestea pot fi purtate de femei si de barbati, dar si de copii, pentru a se asorta intreaga familie. Vin in set frumos creat, in cutie de cadouri, sau pot fi achizitionate individual, dintr-o varietate de modele – buline, linii, carouri, frunze si flori de toamna, motive de Craciun etc.

Poate ceva si mai surprinzator este ca acelasi brand a avut in vedere si lenjeria intima colorata. Asa se naste un fenomen interesant si pe aceasta nisa. Gasesti tot la differenta.ro si astfel de optiuni. Poate ca suna hilar la inceput sau fara rost, insa o astfel de incercare poate totusi sa iti dea o stare de bine, pozitiva, ceea ce este si scopul. Noi am incercat, si chiar functioneaza!

Cum porti sosetele colorate

Pentru ca ne-am obisnuit in mare parte sa purtam culori neutre in materie de sosete, orice altceva pare un stil indraznet. Iata insa ca sosetele Happy Socks te provoaca sa alegi diferit.

Te vei gandi automat cum poti purta astfel de sosete. Acestea se pot purta cu succes in orice fel si in orice combinatie vestimentara, elegant, casual, sport, iar d-nele si d-soarele indraznete le pot purta cu fusta, peste dresurile obisnuite, sa se vada din ghete.

Nu le ascundeti, farmecul si scopul lor acesta este, sa fie vazute, si admirate. Pot fi chiar element ce tine loc de accesorii, astfel incat, chiar optati, daca le luati cu pantaloni, pentru o lungime a pantalonului care sa favorizeze evidentierea lor.

Asadar, fie ca sunt purtati la pantaloni, jeans, pentru un look smart casual, casual sau sport, cu fuste, sau pantaloni scurti, sosetele colorate anima si atrag atentia. Sunt un plus de culoare si savoare, caci cine nu se amuza sau nu admira cand vede picioarele colorate in fel si chip?

Daca te-ai hotarat sa incerci sosetele colorate, pentru tine, sau ca un cadou pentru cineva drag, descopera la differenta.ro optiuni variate. Ai de ales intre culori mai potolite, sau dimpotriva, ceva mai stridente, intocmai pentru a alege ce ti se potriveste.

You may also like...

Leave a Reply