3 motive pentru care iti vei dori sa porti lenjerie modelatoare

Se spune sau cel putin se crede despre lenjerie modelatoare ca este modul practic de a ascunde linii inestetice ale corpului. Asa o fi, dar trebuie sa recunoastem ca este o inventie avantajoasa. Lenjeria modelatoare, dupa cum si numele ii sugereaza, este menita sa ascunda imperfectiuni, sa te ajuta sa slabesti si sa te simti bine in pielea ta.

Cu siguranta, ca femeie, ai avut o oprire cu privire la anumite tinute. In mod deosebit rochiile mulate, sexy, sunt la un moment dat o realitate crunta. Nu te poti limita insa la atat, astfel ca o lenjerie modelatoare iti va fi salvarea.

Porti lenjerie modelatoare pentru ca…

  • Vei masca abdomenul umflat si disproportional cu restul liniilor corpului

Ai nascut, te-ai ingrasat in ultima vreme sau pur si simplu motivatia ta este aceeasi problema cu a slabi in zona de burta, o lenjerie modelatoare este o solutie. Aceasta va aplatiza zona si efectiv la exterior nu se va observa, nu vei fi tradata de linii sau detalii ale lenjeriei.

  • Pui in evidenta formele

Orice femeie este mandra sau ar trebui sa fie mandra de formele sale, de atuurile sale feminine. Desigur ca unele tinute ar putea fi mai putin generoase in a pune accent pe toate zonele. Astfel ca lenjeria modelatoare va fi un plus. Aleasa corect, aceasta va ridica sanii si fesele, amplificand aceste linii senzuale. Indiferent ce tip de tinuta vei purta, lenjeria de acest tip te va avantaja.

  • Te ajuta la modelarea corporala

Acest gen de lenjerie te ajuta si pe termen lung, realmente avand rol eficient la modelarea corporala. Actioneaza cu compresie asupra corpului. Pentru femeile care au trecut printr-o operatie este chiar indicat sa se poarte acest gen de lenjerie, cum de altfel se si practica in randul femeilor care nasc si doresc sa isi revina la dimensiunea abdomenului de dinainte de nastere.

Lenjerie modelatoare de la Clessidra

Te vei gandi ca si tu te regasesti in situatiile mai sus mentionate. Nu ar strica sa incerci acest tip de lenjerie. Dar ai atat de multe dubii si pana la urma cum o vei purta? Cum te vei simti purtand-o? Trebuie sa stii ca lenjeria modelatoare de la Clessidra echivaleaza cu un nivel inalt calitativ.

Aceasta poate fi purtata de zi cu zi si dispune de nivel de compresie diferit, astfel ca poti alege sa porti ce te face sa te simti bine. Vei gasi aici si corsete termice, cele care iti ofera senzatia de caldura si in acest timp sub acest efect te va ajuta sa scazi in centimetri.

Marimile sunt diferite, lenjeria de acest gen poate fi una complexa, ce acopera si zona de fese si picioare sau poate fi cea care se axeaza doar pe zona de abdomen. Inchiderea este in fermoar, fie in 3 randuri de clame – de tip mos si baba. Acest tip este ajustabil de altfel.

Rezultatul? O silueta cu care vei uimi pe cei din jur, atragand toate privirile, caci o astfel de lenjerie te ajuta sa pari mai slaba si comprima acei colacei inestetici.

You may also like...

Leave a Reply