Fii pozitiva prin hainele pe care le porti

Chiar iti doresti sa fii pozitiva, dar nu reusesti sa pui totul cap la cap pentru a face asta cu adevarat? Atinge-ti obiectivul cu o simpla schimbare de garderoba.

Alege culori vesele care te fac sa zambesti. Incearca culori mai deschise si mai luminoase, cum ar fi galben, roz, albastru deschis, lavanda si verde stralucitor. Evita marourile, rosul inchis, negrul, violetul si culorile intunecate, in general. Asigura-te ca alegi culori care te fac fericita. Daca iti place albastrul si ai in garderoba rochii de seara pentru nunta, atunci poarta albastru si te vei simti mai bine.

Alege culori care completeaza tonul pielii voastre. Aproape toata lumea arata bine in roz. Daca ai pielea inchisa la culoare, incearca tonurile stralucitoare ale bijuteriilor. Daca ai pielea palida, incearca pastelurile. Incearca si culori puternice sau imprimeuri simple. Daca hainele tale sunt destul de simple, atunci atentia oamenilor va fi atrasa catre fata si nu catre corp.

Planifica-ti garderoba in jurul ideii de confort, dar si de veselie in egala masura. E greu sa te simti pozitiv atunci cand pantofii te rod si te strang de glezna sau cand o cusatura enervanta refuza sa stea chiar langa talie.

Alege haine moi, care nu se simt prea strans sau te limiteaza in activitati. In mod ideal, ar trebui sa fii capabil sa te misti si sa le imbraci fara prea multe probleme. Incearca stratificarea categoriilor de haine pentru a va adapta modificarilor meteorologice.

Arata-ti individualitatea. Oamenii devin atractivi atunci cand imbratiseaza ceea ce ii face unici. Daca va place un ruj deschis, intr-un roz luminos, atunci poarta-l. Daca este curcubeul lucrul favorit absolut, arunca pe tine un tricou sau o esarfa curcubeu. Nu da prea multa atentie tendintelor. In cele din urma, iubirea de sine este cea mai atractiva.

Pastreaza parul cumva astfel incat sa nu iti acopere fata. Acest lucru va face atat mai usoara pentru tine vizibilitatea, dar vei ajuta astfel alte persoane sa-ti vada zambetul. Incearca practica unei plimbari increzatoare atunci cand va simtiti timide. Aratati minunat, da, si meritati recunoasterea celor din jur.

Ia in considerare forma fetei atunci cand iti faci parul. De exemplu, bretonul arata mai bine pe o fata ingusta, in timp ce cararea pe o parte sau pe mijloc arata mai bine pe o fata larga. Incercati sa zambiti la straini. Vei observa cum veselia ta ii va face si pe ei sa zambeasca. Imbracandu-te vesel si cu bucurie, nu numai ca iti vei putea imbunatati starea de spirit, dar vei face asta si cu starea de spirit a tuturor celor din jurul tau.

You may also like...

Leave a Reply