Steroizi Anavar

Anavar (denumirea chimica Oxandrolone) este un steroid extrem de popular care poate parea destul de asemanator cu Winstrol. Cu toate acestea, exista diferente intre cele doua tipuri de steroizi.

Anavar are un raport anabolic/ androgenic de 322-6 (30:24). Dupa cum puteti observa, raportul anabolic reprezinta o gama de numere extrem de puternice, dar acest lucru poate fi destul de inselator, penru ca este pur si simplu o orientare la prima vedere.

Cel mai mare avantaj al lui Oxandrolone este capacitatea sa de a creste dimensiunea si performanta precisa datorita ratingului anabolic crescut. Acest lucru inseamna ca toate castigurile obtinute din anavar sunt slabe comparativ cu Dianabol.

Ca si cum acest lucru nu ar fi fost de ajuns, un alt avantaj al lui anavar este ca actioneaza rapid. Cei mai mult steroizi orali actioneaza rapid, dar oxandrolone va conferi utilizatorului rezistenta, vascularitate si masa musculara in doar cateva zile.

Steroizi Anavar – efecte adverse

Unul din principalele motive pentru car anavar este favorit printre multi culturisti este faptul ca este mult mai bland in ceea ce priveste efectele secundare (comparativ cu alti steroizi orali). Anavar este disponibil numai sub forma orala. Cu toate acestea, chiar daca anavar este considerat unul din cei mai siguri steroizi orali, el are cateva efecte secundare de care ar trebui sa fiti constient.

Comparativ cu Winstrol, oxandrolone este un steroid slab derivat din DHT. Cu toate aceseta, o mica modificare a structurii sale chimice permite anavarului sa isi pastreze puterea. Este mai putin toxic pentru ficat decat alti steroizi orali, cum ar fi Dianabol si Winstrol. Totusi, el ramane un steroid metilat, deci este toxic pentru ficat.

Ca majoritatea steroizilor DHT, Anavar nu se transforma in estrogen. Prin urmare, nu ar trebui sa existe probleme ca retentie de apa si ginecomastie.

In plus, oxandrolone poate avea un impact negativ asupra tensiunii arteriale, a nivelului de colesterol si a altor organe. Acest lucru trebuie inteles deoarece reputatia sa de steroid bland iese adesea prea mult in evidenta.

Sa nu uitam totusi ca Anavar ramane un steroid anabolic. Acest lucru inseamna ca va suprima nivelurile naturale de testosteron si terapia post-ciclu este o necesitate. Utilizatorii care cred ca un ciclu anavar nu necesita o terapie post-ciclu se inseala.

Ultimul efect secundar al lui Anavar, intalnit si la alti steroizi orali, tine de pompa musculara dureroasa.

Utilizari ale steroizilor Anavar

La fel ca si in cazul lui Winstrol, putem presupune ca anavar este utilizat in principiu in cicluri de cutting, pentru a subtia silueta. Acest lucru nu inseamna ca nu poate fi folosit si ca steroid de bulking, alaturi de Dianabol si Anadrol. Totusi cele mai eficiente rezultate vor fi pe partea de sculptare a corpului, nu pe adaugarea de masa.

O alta calitate distinctiva a lui Anavar este potentiatlul sau de a arde grasimea viscerala. Exista cateva studii care au demonstrat acest lucru. Totusi, nici un steroid nu arde la propriu grasimea, desi numerosi utilizatori inregistreaza o reducere semnificativa a grasimii in timpul unui ciclu cu anavar. In industria de profil, anavar este cunoscut ca fiind singurul steroid care poate ajuta la arderea grasimii abdominale inferioare.

You may also like...

Leave a Reply