Accesorizare potrivita pentru un costum

Cand porti un costum, primul lucru pe care oricine il va observa este culoarea si pantofii, ceea ce inseamna ca acestia vor fi cei mai mari factori atunci cand se face o prima impresie. Exista multe aspecte care trebuie luate in considerare atunci cand se face selectia de pantofi barbati piele si alegerea culorii costumului.

Orice garderoba ar trebui sa fie construita pe o fundatie de costume versatile, conservatoare. Deoarece griul carbune, bleumarinul si costumele negre pot fi purtate in aproape orice imprejurare, acestea ar trebui sa fie cele mai frecvente culori din garderoba ta. Iata cateva reguli simple pentru modul de a alege o culoare pentru costume:

Limiteaza-te la culori fundamentale atunci cand cumperi primul costum. Unele culori pot fi purtate in aproape orice caz, fara consecinte, in timp ce alte culori vor arata oribil in functie de mediul in care sunt purtate. De exemplu, purtarea unui costum alb la o inmormantare este in general considerata inacceptabila.

Daca aveti de gand sa cumparati un singur costum, un costum care sa fie acceptabil de purtat cu orice ocazie formala si care sa va permita sa detineti unul singur, atunci ai nevoie de un costum care este in linii mari adecvat. In acest caz, este de preferat sa investiti in unul cu culori inchise, conservatoare.

Negrul, bleumarin si gri sunt acceptabile social pentru aproape orice situatie formala. Daca aveti probleme in a decide intre aceste trei culori, favorizeaza griul carbune, pentru ca este cel mai versatil.

Alegerea griului iti da si flexibilitate maxima. Culoarea completeaza orice ton si constructi a corpului, desi barbatii si femeile cu o greutate medie arata cel mai bine in aceasta culoare. Mai mult, culoarea poate fi asociata cu elemente negre sau maro, creditand cu si mai mare flexibilitate garderoba ta. Griul este deosebit de bun pentru persoanele mai tinere, deoarece culoarea nu accentueaza tineretea la fel de mult ca alte culori.

Alege bleumarin pentru birou si pentru interviuri. Culoarea albastra complimenteaza cel mai bine oamenii cu tonuri de piele mai deschise si oricine, indiferent de greuate, poate arata bine in aceasta culoare, desi cei mai subtirei o vor aprecia mai mult. Cand vine vorba de costume, bleumarinul este o culoare foarte frecventa si traditionala, astfel incat nu te va face niciodata sa te simti ca si cum nu a-i apartine locului.

Alege negrul pentru evenimente formale si ocazii. Costumul negru functioneaza bine in orice eveniment formal, mai ales pentru barbati, inclusiv inmormantari, nunti si baluri. Culoarea se potriveste cu toate tonurile pielii si arata bine pe orice fel de corp, desi poate face purtatorul sa para mai subtire. Atunci cand este purtat in afara unei ocazii formale, costumul negru poate proiecta un aer de autoritate.

You may also like...

Leave a Reply