Cum am ajuns să aleg centralele Liepsnele?

Dacă ți-ai terminat de curând construcția casei, probabil cu siguranță te-ai gândit ce metodă de încălzire vei alege și mai mult ca sigur ai dat și de centrale termice pe lemne Liepsnele. Pe pagina lor principală vei întâlni mesajul „Importator unic în România” lucru care ți-a atras atenția cu siguranță și probabil sigur îți dorești să afli mai multe.

Povestea pe care urmează să o spun reflectă propria mea experiență. Sunt client fidel Liepsnele de 3 ani și pot spune că sunt foarte mulțumit de calitatea centralei. Însă până să ajung să iau această decizie, am avut mult de furcă.

Cum a început povestea?

Mi-am terminat construcția casei acum 5 ani. Am muncit foarte mult ca să-mi pot permite să-mi construiesc căminul perfect și am fost atent la fiecare detaliu. Am apelat la o echipă de constructori pricepuți, pentru că am știut de la început că vreau să iau o decizie pe care să nu o regret, o decizie care să merite.

Pentru că am investit foarte mulți bani, dar și speranță, când a venit vorba să aleg metoda de încălzire am știut că va fi o decizie grea și am făcut foarte multă muncă de cercetare. La un moment dat mă simțeam de parcă aș fi lucrat la serviciile secrete, cutremuram toate paginile de internet, citeam toate feedbackurile și părerile clienților, și astfel am luat prima decizie de a-mi achiziționa o centrală pe gaz.

Cum a fost experiența cu centrala pe gaz?

Principalul motiv care m-a făcut să iau această decizie, a fost faptul că majoritatea clienților păreau mulțumiți și spuneau că e simplu de folosit. Și eu asta îmi doream, autonomie cât mai mare și eficiență. Nu-mi surâdea ideea de a trebui să întrețin permanent un foc cu lemne pentru a păstra căldura în locuință.

La început a funcționat bine, nu mă pot plânge, dar după un an deja am început să am probleme de funcționare. Am tot chemat diverși instalatori, am sunat și la firma respectivă care mi-a spus că  defecțiunile nu intră în garanție, pe scurt, dădeam permanent de porți închise.

Când m-am decis să trec la centrala termică pe lemne de la Liepsnele?

De parcă problemele pe care mi le făcea centrala pe gaz nu erau destule, am avut și surpriza să aflu că prețurile pentru gaz s-au schimbat în zona în care locuiam. Astfel, costurile lunare ajungeau să fie foarte mari, mai ales în lunile friguroase de iarnă așa că știam că trebuie clar să mă reorientez.

De data aceasta, am ascultat sfaturile unui prieten. El mi-a sugerat să aleg centralele de la Liepsnele pentru că avea una de ceva timp și funcționa fără probleme. Mă temeam de autonomie, însă cu centrala pe care am achiziționat-o pot arde și cărbuni, iar acest lucru îmi oferă o autonomie de până la 5 zile consecutiv.

Se folosește foarte ușor, și e mult mai eficientă decât centrala pe care am avut-o înainte. La fel cum mi-a recomandat-o și prietenul meu mie, tot așa o recomand și eu oricui și-ar dori o metodă eficientă de a-și încălzi locuința pe timpul iernii.

You may also like...

Leave a Reply