Contureaza-ti povestea de iubire cu un inel de logodna pe masura

Traim inconjurati de persoane dragi, pe cre am dori sa le tinem langa noi pana la sfarsitul vietii. Atunci cand e vorba despre altcineva decat de unul dintre membrii familiei, adica de perechea potrivita, cu siguranta ca dorinta de a contura povestea de iubire cu ajutorul unui inel de logodna apare iremediabil.

Partea masculina a avut dintotdeauna retineri cand a venit vorba despre cadourile pentru femei si cu atat mai mare considera acestia provocarea de a achizitona un inel cu diamante de logodna. Este de inteles. Se doreste ca acesta sa se plieze perfect pe preferintele domnisoarei careia ii este destinat. Unele persoane sunt mai pretentioase la capitolul bijuterii si nu ar purta orice.

Daca dorinta ta este de a contura o poveste de iubire aparte, atunci cu siguranta ca trebuie sa alegi un inel cu diamante de logodna care sa iti lase partenera fara cuvinte – in sensul bun. Cum stii insa ca ai facut alegerea potrivita vis a vis de inelul de logodna?

Inelul de logodna potrivit pentru povestea ta de iubire

Pune bun inceput operatiunii – identificarea inelului de logodna – orientandu-te dupa un magazin de specialitate. Ai doua optiuni – unul fizic sau unul online. Ultima varianta este din ce in ce mai in preferinte datorita comoditatii pe care o ofera in sensul ca poti comanda inelul dorit fara a te ridica din confortul patului de exemplu. Desigur pentru asta trebuie sa fii foarte sigur legat de ce doresti sa cumperi.

Ca sa ai siguranta ca vei avea parte de povestea de iubire cu final fericit, trebuie sa completezi momentul cererii cu bijuteria potrivita.

Daca doresti sa o surprinzi pe iubita cu un inel de logodna cu diamant, neapart trebuie sa ai in vedere autenticitatea pietrei. In acest sens, va trebui ca magazinul sa iti ofere un certificat special. Spre exemplu, daca alegi inelul de pe diamag.ro, acesta va fi insotit de certificatul de garantie GIA.

De asemenea, asigura reusita „operatiunii” prin urmarire unui ghid precis. Exista 4 de C pe care trebuie sa ii urmaresti in acest sens. Probabil ca ai mai auzit vorbindu-se despre ei. Se refera exclusiv la diamante. In termeni simpli, acestia desemneaza: C –carats (caratele), colour – culoarea, clarity – claritatea si Cut – taietura.

Fiecare inel are stilul lui specific. Legat de asta trebuie sa te interesezi asupra formei diamantului. Vei vedea ca si acestea sunt intr-un numar destul de mare. Daca nu ai mai avut nici o tangenta cu lumea bijuteriilor inainte, s-ar putea sa devii putin confuz. Ai insa in vedere preferintele iubitei, respectiv incearca sa afli de la prietenele sale ce i-ar placea sa primeasca. Astfel vei sti ca ai facut ce se cerea pentru a contura cu succes povestea voastra de iubire.

Referitor la pret, acesta depinde in cea mai mare masura de diamant, de claritatea lui, de iscusinta cu care a fost slefuit, dar si culoare influenteaza costurile. Sunt in top diamantele incolore, acestea fiind si cele mai scumpe ca pret.

In fine, tu stabileste un buget in acest sens si apoi ai in vedere aspecte de mai sus. Gasesti optiuni variate pe diamag.ro.

You may also like...

Leave a Reply