Descopera-te pe tine insuti printr-o carte pentru femei

De multe ori, femeile ajung la o varsta in care se intreaba: Cine sunt? Ce vreau sa fac cu viata mea? Care sunt prioritatile mele? Aceasta dupa ani intregi in care s-au complacut in relatii care nu le reprezinta, la locuri de munca in care nu mai au nicio satisfactie sau in diverse situatii si angajamente pe are le duc in continuare in spate, dar fara a le vedea vreun deznodamant sau rezultat viitor, in afara de o minima satisfactie de moment.

Acesta este momentul in care este bine sa pui mana pe o carte pentru femei, care iti va deschide alte perspective asupra vietii. Astfel, in momentul in care te vei confrunta cu incercari puternice in viata, iti va fi mai usor sa alegi pe ce drum sa mergi.

Vrei sa slabesti? Nimic mai simplu

Una dintre marile probleme ale femeilor din ziua de astazi este modul in care arata. Astfel, din ce in ce mai multe dintre noi dezvoltam adevarate complexe legate de modul in care aratam cand ne uitam in oglinda sau, mai mult, devenind ingrijorate de cum am putea fi percepue de ceilalti. Uitam de fapt un singur lucru: esti asa cum te simti! Prin urmare, daca te simti bine in pielea ta, poti arata la fel de bine.

Asta nu inseamna insa ca trebuie sa iti neglijezi corpul si aspectul fizic, in general. Din acest punct de vedere, a avea o silueta atragatoare nu trbuie sa reprezinte un scop in sine, dar poate fi o preocupare pentr cele care doresc sa arate cat de cat bine. Nu toate femeile sunt dispuse insa la sacrificii pentru a face acest lucru. A da cateva kilograme jos si, mai ales, mentinerea unui corp sanatos si atragator, necesita uneori un efort suplimentar si sustinut, care nu se rezuma doar la o dieta alimentara de cateva zile sau o saptamana.

Astfel, alegerea unui mod de viata sanatos, cu o alimentatie diversificata, dar totodata, care sa nu intre in contradictie cu convingerile tale. Mai mult, pentru a slabi, trebuie sa gasim in primul rand motivatia pentru a face acest lucru si, mai apoi, resursele interioare care sa sustina acest efort.

Motivatie in cariera

Un alt aspect tot mai problematic il reprezinta dezvoltarea carierei. Dupa ani dea randul petrecuti in diverse companii, femeile se trezesc deodata ca nu mai au nicio atractie pentru un anumit job. Astfel, ajungem sa mergem la serviciu asteptand sa vina ora plecarii, timp in care nu ne mai dorim nici ascensiune in cariera, nici bani si nici alte avantaje.

Pur si simplu, asteptam ziua de salariu, dupa care o luam de la capat. Atunci cand citim insa o carte pentru femei motivationala, am putea identifica acolo resursele necesare pentru a avea succes la locul de munca, iar acesta sa ni se para mai atractiv si mai motivant.

You may also like...

Leave a Reply