Ce trebuie sa urmaresc in alegerea unei rochii de seara lungi

De multe ori, alegerea unei tinute de seara impune anumite reguli pe care nu e obligatoriu sa le respectam in cazul tinutelor noastre de zi cu zi. Astfel, daca la scoala sau la serviciu ochiul vecinului de birou sau de sala de curs nu este atat de critic, altfel stau lucrurile in cazul unui dineu, al unei aniversari cu staif sau, de ce nu, la un eveniment special din viata noastra, precum nunta, botez sau zi de nastere.

Aici, toate aspectele ținutei tale vor iesi in evidenta, mai ales daca este vorba despre o rochie care nu ne avantajeaza. Din acest punct de vedere, trebuie sa fim atenti in alegerile pe care le facem, astfel incat sa ne simtim bine in pielea noastra, dar nici sa nu atragem atentia in mod neplacut asupra celor din jur.

Ce material sa aleg

Un prim aspect la care trebuie sa ne uitam in alegerea unei rochii de seara lungi este materialul din care aceasta este confectionata. Astfel, o rochie din catifea se va potrivi cu siguranta unei seri la opera sau la teatru, insa cu siguranta va fi putin cam mult pentru o simpla aniversare in familie, mai ales daca de obicei se lasa cu dansuri si cu chiuituri. Pe de alta parte, avem la dispozitie o multime de magazine din care sa alegem inclusiv paginile de internet ale magazinelor online.

Aici, vom avea ocazia de a tria din start materialul pe care il dorim la o rochie de seara lunga. Daca intram pe dyfashion.ro, spre exemplu, atunci putem alege dintr-o gama larga de rochii de seara lungi, din jerseuri și materiale in combinatii de matase si vascoze, care cu siguranta vor starni invidia restului invitatelor. Nu in ultimul rand, vom avea la dispozitie o gama variata de culori. De la rosu aprins sau albastru inchis, pana la nuante discrete de bej, roz, fucsia sau violet. Nu in ultimul rand, daca suntem femei care iubesc contrastele, putem alege rochii albe sau negre, dupa preferinte.

Bugetul il lasam la sfarsit?

De obicei, in alegerea unui produs de vestimentatie, mai ales daca este achizitionat de pe internet, pornim in cautarea acestuia si in functie de pret. Astfel, putem porni cautarile din start in functie de pret, de la cel mai mic la cel mai mare sau, dimpotriva, in functie de noutatile aparute pe site.

Alegerea in functie de pret ne scuteste de o serie de alte cheltuieli, astfel incat vom sti de la bun inceput unde sa ne oprim cu cautarile. Aceasta se intampla pe site-urile obisnuite. Atunci cand intr insa pe dyfashion.ro, vei ramane surprins sa afli ca preturile sunt mai mult decat acesibile. Mai mult, modelele prezentate au preturi atat de apropiate intre ele, incat selectia in functie de pret nu mai constituie o prioritate.

You may also like...

Leave a Reply