Beneficiile celor mai bune produse dermatocosmetice

Produsele dermatocosmetice sunt preferate de multe persoane in defavoarea celor cosmetice traditionale intrucat acestea au la baza ingrediente active care nu prezinta efecte adverse asupra pielii si sanatatii. Acestea se gasesc in farmacii si au fost create de catre dermatologi in colaborare cu alti specialisti pentru a veni in sprijinul persoanelor cu un ten sensibil, care nu tolereaza orice tip de produs de ingrijire sau tratament.

Cine poate beneficia de avantajele dermatocosmeticelor?

Marea majoritate a produselor dermatocosmetice sunt create in special pentru a asigura hidratarea si protectia tenului sensibil insa exista o gama variata de astfel de produse pentru orice tip de piele. Daca va confruntati cu diverse afectiuni ale pielii precum acneea, dermatita sau cuperoza, este recomandat sa utilizati astfel de produse dermatocosmetice pentru a ameliora efectele adverse provocate de acestea. In plus, aceste produse pot fi utilizate in paralel cu urmarea unui tratament medicamentos prescris de catre medicul dermatolog.

Majoritatea medicilor specialisti din domeniul dermatologiei recomanda la randul lor aceste produse pacientilor datorita compozitiei lor testate pentru a nu produce efecte adverse si pentru a asigura ingrijirea si protectia eficienta a pielii. Aceste produse dermatocosmetice au atat rol cosmetic cat si dermatologic, ceea ce le face superioare fata de cosmeticele traditionale din punct de vedere calitativ si in ceea ce priveste rolul pe care acestea il indeplinesc.

Puteti utiliza cele mai bune produse dermatocosmetice de la Richter Farmacia pentru ingrijirea tenului, a unghiilor sau a parului. Daca nu ati utilizat astfel de produse pana acum, puteti cere sprijinul specialistilor din farmacii care va pot indruma catre alegerea celor mai potrivite produse pentru tipul vostru de piele si in vederea ameliorarii efectelor adverse produse de afectiuni ale pielii de care ati putea suferi. Chiar daca nu suferiti de astfel de afectiuni, puteti utiliza cu incredere aceste produse dermatocosmetice intrucat acestea sunt recomandate si pentru ingrijirea tenului fara probleme.

Cum actioneaza produsele dermatocosmetice?

Produsele dermatocosmetice asigura hidratarea si ingrijirea pielii, a unghiilor si a parului. Unele produse de acest tip pot include si diverse ingrediente menite sa asigure exfolierea pielii, sa actioneze ca si agenti cu efect antiinflamator sau sa refaca structura pielii. In plus, o parte dintre ingredientele active utilizate pentru aceste produse dermatocosmetice au o structura speciala care le permite sa reduca semnele imbatranirii.

Mai mult decat atat, produsele dermatocosmetice contin agenti antioxidanti, asigura o exfoliere eficienta si pot fi tolerati cu usurinta de orice tip de ten intrucat nu produc fotosensibilizare. Scopul agentilor inclusi in aceste produse este acela de restabilire a echilibrului natural al pielii pentru a o mentine sanatoasa. In componenta acestora se regasesc ingrediente precum apa termala sau cea ionizata, colagen, acid hialurinic, antioxidanti, aloe vera, argila, enzime si extracte sanatoase din plante.

Aportul de ingrediente adus de aceste produse dermatocosmetice pielii influenteaza cele mai importante mecanisme biologice ale acesteia, ceea ce conduce la imbunatatirea aspectului general al pielii. In lista de proprietati benefice ale produselor dermatocosmetice intra si echilibrarea ph-ului, asigurarea protectiei impotriva factorilor externi nocivi, curatarea in profunzime a pielii si corectarea imperfectiunilor acesteia.

You may also like...

Leave a Reply