Trei sfaturi de la Andrei Ursachi pentru nehotaratii in afaceri

Cu siguranta ca, daca sunteti pe cale sa intrati in afaceri si nu aveti prea multi bani la dispozitie, primul lucru pe care il faceti este schitarea unui plan de afaceri si cautarea de oportunitati pe internet pentru finantare. Din acest punct, totul pare mai simplu decat crezi, asa ca multi se avanta in afaceri fara sa stie ce ii asteapta. Ei bine, pentru a evita dezamagirea unui esec, antreprenorii aflati astazi la inceput de drum au astazi un sprijin nesperat care, inainte de tote este gratuit.

Acesta vine din partea tanarului Andrei Ursachi, considerat una dintre eminentele cenusii ale antreprenoriatului din ziua de astazi. Vazut un al doilea Marius Ghenea al Romaniei, acesta vine cu sfaturi si solutii la problemele intampinate de tineri ca si el, care doresc sa intre in afaceri, dar ori nu se simt pregatiti pentru asta, ori nu au resursele financiare necesare.

Daca te intrebi cum te poate ajuta insa un tanar de varsta ta in afaceri si care sunt motivele pentru care ar face asa ceva pe gratis, raspunsul ni-l da chiar Andrei Ursachi. Pur si simplu, acesta vrea sa impartaseasca din experienta sa cat mai multor oameni, creand astfel un mediu concurential puternic, care nu poate fi decat benefic pentru dezvoltarea mediului de afaceri din Romania.

Incearca sa devii propriul stapan

Primul sfat pe care ti-l va da Andrei Ursachi este sa incerci sa devii propriul stapan. Este adevarat, gasirea unui job, uneori chiar destul de bine platit, iti poate oferi o stare de confort la care nu multi sunt cei care vor sa renunte. Astfel, o slujba la o companie respectabila iti ofera o oarecare stabilitate, mai ales cand ai de platit rate si alte facturi lunare, precum taxa de scolarizare, chiria sau intretinerea.

Pe de alta parte, inceperea unei afaceri proprii iti ofera satisfactii nebanuite, pe are nu ai cum sa le incerci cata vreme marea majoritate a timpului esti ocupat cu munca pentru angajatorul tau. Astfel, prima dintre ele consta in libertatea totala de miscare, in care poti face ce vrei cu timpul si cu banii tai.

Practic, atunci cand ai propria afacere muncesti cat doresti, atat timp cat muncesti pentru tine. Mai mult, iti poti doza efortul astfel incat sa iti permiti perioade de relaxare in orice moment al zilei, atunci cand simti ca este nevoie, iar aceasta doar pentru a putea munci apoi mai bine, cu mai mult randament.

Acorda-ti putina incredere

Nu in ultimul rand, o afacere proprie iti va oferi incredere in fortele proprii, cata vreme pornesti totul de unul singur, de la idee la plan de afaceri si implementarea proiectului. Un lucru extrem de important de la care trebuie sa pornesti in toiata aceasta aventura. Aceasta este ultima etapa la care Andrei Ursachi iti poate acorda sprijinul, acesta fiind dispus chiar sa finanteze ori sa iti arate pasii pentru a demara proiectele in care crede.

You may also like...

Leave a Reply