Top 3 pompe submersibile de calitate

Ori de cate ori avem nevoie de un anumit produs, ne straduim sa facem o comparatie intre resursele pe care ni le ofera piata de profil. Se creaza asadar o ierarhie a produselor, din care la final il alegem pe cel care ne inspira cel mai ridicat grad de incredere.

Acelasi lucru se intampla si in cazul pompelor submersibile, acolo unde fireste, exista produse care se pot situa lejer pe primle pozitii. Despre unele dintre aceste pompe discutam si noi astazi, incercand sa vedem ce au in plus fata de produsele uzuale.

Unele dintre cele mai cunoscute produse pe piata sunt cele produse sub renumitul nume Panelli. Acestea sunt produse cu adevarat exceptionale, care pot face fata solicitarilor si care ofera in schimb calitate si eficienta la superlativ.

Din multiplele modele de pompe submersibile, pompa submersibila Panelli 95 PR 12 ne atrage atentia in mod clar. Produsul este nou pe piata din Romania si poate fi gasit pe site-ul www.pompe-submersibile.com.ro, facand parte din gama de pompe trifazice, menite sa elimine in totalitate fenomenul de coroziune.

Firesc, apare intrebarea : de ce este mai buna decat alte modele de pompe submersibile?

Ei bine ar trebui sa stim faptul ca acest tip de pompa este una dintre cele dotate cu sistemul de palete flotante din policarbonat, care contribuie la facilizarea fluxului de apa. Pompa este deosebit de rezistenta la nisip, admitand o  valoare de circa 300 de grame pe metru cub.

Pompa are o inaltime maxima de pompare de 100 de metri, valoare dealtfel superioara oricarui alt tip de pompa submersibila. Debitul este de 18 mc/ h, iar pompa are o putere de 4000 W.

Este lesne de inteles, in urma vizualizarii acestor date, ca aceasta pompa submersibila nu este tocmai destinata mediului casnic ci mai degraba mediului industrial, fiind o pompa cu putere mare si cu un randament pe masura.

Un potential loc doi in topul celor mai bune pompe submersibile poate fi ocupat de modelul de pompa Tornado 515 P de la Aquatechnica. Aceasta pompa submersibila este utilizata pentru alimentarea cu apa la nivel casnic, avand o putere de 3000 W si un debit de 9 metri cubi pe ora.

Inaltimea maxima de pompare este de 98 de metri, sensibil mai putin decat locul 1 stabilit de catre, anterior. Pompa submersibila insa poate face fata cu succes oricaror cerinte, oferindu-ne eficienta maxima si siguranta de-a lungul exploatarii.

Daca ar fi sa alegem si un loc 3 atunci in mod clar ar trebui sa includem in topul nostru pompa multietajeta Jar 3 sdm 30. pompa este destinata lucrarilor de alimentare casnice, dar si pentru alimentarea sistemelor de irigare sau gradinarit.

Si aceasta pompa beneficiaza de palete flotante centrifugale, iar unul dintre plusurile pe care le ofera utilizatorilor consta in sistemele de comana si control, sau de protectie la suprasarcina si supracircuit.

Ca date tehnice, notam debitul de 2.8 mc/h, inaltimea maxima de pompare de 105 metri si puterea motorului de 1100 W.

Cateva date, si cateva produse aparent similare, ne pot schimba perceptia cu privire la pompele folosite, dar si la conjuncturile in care alegem sa le folosim. Desi impresionante aceste date, in privinta alegerii este indicat sa apelam la specialisti, doarece doar asa vom avea certitudinea unei alegeri eficiente.

You may also like...

Leave a Reply