Momente din viata

Stiti care este cel mai greu moment din viata unei mame? Atunci cand cel mic este racit sau isi doreste ceva, iar tu nu ii poti oferi pentru ca nu mai ai nici macar un ban in buzunar. Chiar daca el iti spune ca intelege si ca sigur te vei revansa mai tarziu golul din inima ta ramane acolo.

Acum 2 saptamani eram cu cel mic la magazin, aveam inca gandurile varza incercand sa fac calcule astfel incat sa ne mai ramana si niste bani in plus. Acesta a fost momentul in care am vazut-o pe Ana, trecusera mai bine de 5 ani de la terminarea liceului si aproape nu o recunoscusem.

Provenise dintr-o familie saraca, pe la 17 ani ramasese insarcinata si se lasase de scoala, iubitul o parasise si atunci am crezut ca va ajunge pe drumuri. Dar acum in fata mea era o fata machiata, aranjata, cu haine in pas cu moda, cu o superba printesa. M-am abtinut cu greu sa o intreb daca a spart o banca sau daca a gasit vreun iubit cu bani. Probabil observandu-mi mirarea mi-a povestit ca devenise model videochat.

Stiu ca o persoana nu trebuie judecata, dar in acel moment nu puteam decat sa ma gandesc la lucrurile rele pe care le auzisem despre cele care practicau aceasta meserie. Ana mi-a spus ca videochat-ul era cea mai buna alegere pe care o facuse in viata. Acum isi permitea sa isi cumpere haine si produse de machiaj, sa ii ofere celei mici tot ce isi dorea.

Nimeni nu stia ca lucreaza in acest domeniu, uni presupuneau, dar nu aveau dovezi si pentru ca studio-ul tinea mult la confidentialitatea anajatilor nici nu aveau vreo sansa sa afle adevarul. Imi spunea ca ii place ce face se invatase sa stea ore intregi la discutii cu barbati din mai multe tari. Mereu era machiata, imbracata frumos, in camera era caldura si nici nu trebuia sa depuna un efort foarte mare la locul de munca.

M-am bucurat ca am revazut-o si nu am putut sa nu ma gandesc cum ar fi sa lucrez si eu in acest domeniu. Banii mereu au fost o problema la noi, iar de mine parca nu mai am nici o data timp. Problema este si ca nu am curaj sa apelez inca la un astfel de studio.

You may also like...

Leave a Reply