Cum sa-ti alegi fotograful?

E adevarat ca subiectul acesta este unul tabu chiar si pentru tine? Ce ai spune daca in momentul in care te-ai hotarat sa te casatorestis au sa-ti faci o sedinta foto sa ai deja cunostinte despre cum poti sa-ti alegi fotograful?

Initial aceasta sarcina pare destul de dificila insa cu putina cercetare si implicare descoperi ca este o adevarata placere alegerea unui fotograf nunta cluj, asta daca se intampla sa fii pasionata de fotografie, daca nu esti pasionata de acest domeniu si totusi trebuie sa faci o alegere, am o optiune si pentru tine.

Ai gasit mai multe site-uri din care ai facut o selectie, te-ai rezumat la doar maxim 5 specialisti, care este urmatoarea etapa, trebuie cumva sa te intalnesti cu fiecare dintre ei? Raspunsul este nu. In prima faza iti spun ca este recomandat sa ai parte de un moment de discutie in prealabil, pe o retea de socializare sau printr-un schimb de email, favorabila ar fi totusi apelarea telefonica.

Dupa ce te-ai asigurat ca este liber in data in care vrei sa aiba loc evenimentul tau, teci la urmatoarea etapa, intervievarea, bineinteles ca nu va fi un interviu la fel ca cel de angajare insa este esentiala o discutie amiabila.

Aici, este relevant sa-i aduci in atentie trei puncte, puse sub forma de intrebare sau evidentiate intr-un alt mod.

  1. Care este stilul tau de fotografie?

Bineinteles ca modul de implicare al fotografului sau fotografilor (indiferent de caz) trebuie sa fie asemanator cu al vostru, mai mult decat atat, dupa ce afli modul in care lucreaza fotograful dar si stilul sau, vezi daca acesta ti se potriveste sau nu pentru a trage o concluzie: este sau nu fotograful pe care-l cauti?

  1. Cand ne vei da fotografiile?

O adevarata isterie este creata in radul mireselor si rareori a mirilor cand descopera ca fotografiile le sunt oferite de fotograf la trei sau patru luni de la evenimene, asta deoarece este ocupat cu fotografierea altor nunti si nu are timp sa se ocupe de editarea materielelor tale. Asa ca va trebui sa cunosti de la inceput aspectul asta pentru a nu fi neplacut surprinsa ulterior.

  1. Cate ore vei lucra pentru noi?

Un fotograf profesionist si dedicat sta la eveniment atat  timp cat este nevoie pentru a scoate fotografia la care s-a gandit inca din momentul in care a intrat in spatiul respectiv. Sunt mai multe catogorii de fotografi, printre acestia se afla si cei care fac treaba asta doar din bani, de aceea este relevant sa vezi atitudinea lui cand il vei intreba de timp.

Daca este sa ma intrebi pe mine, am o alegere perfecta, este vorba despre o echipa profesionista de fotografi nunta cluj. Este o echipa care-ti unge sufletul prin prezenta si daruirea lor. Locatia nu-i defineste, site-ul lor prezinta deplasari chiar si in cele mai indepartate colturi ale lumii.

Daca totusi nu esti pasionat de fotografie insa trebuie sa iti alegi un specialist, atunci fa-o intr-un mod cat mai simplu, analizeaza portofoliul iar daca simti ca sunteti pe aceeasi frecventa de unde, nu mai sta pe ganduri.

You may also like...

Leave a Reply