Regrete la sfarsitul vietii

La sfarsitul vietii, cand va veti uita inapoi, care va fi cel mai mare regret? Ca nu ati calatorit suficient de mult? Ca ati deprins un obicei prost? Ca nu ati mancat suficiente dulciuri? Ca nu v-ati facut destui prieteni?

Ca firma de pompe funebre intram foarte des in contact cu astfel de regrete pe care cei care trec in nefiinta si le exprima cu putin timp inainte sa moara – fie celor apropiati, fie intr-un testament sau alt document ce le peceltuleste moartea.

Unii oameni au regrete atat de profunde, incat isi petrec ultimele zile din viata gandindu-se la aceste lucruri. Uneori regretele se manifesta in necrologuri (desi, de cele mai multe ori acestea se concentreaza pe fericirea din timpul vietii). Cu toate acestea, daca veti cauta pe Internet “cel mai mare regret” veti gasi mii de rezultate.

Am decis sa privim mai de aproape aceasta problema si sa descoperim care sunt cele mai mari regrete pe care oamenii le au la sfarsitul vietii – lucruri pe care ei le regreta atat de mult incat se simt indatorati sa le mentioneze in documentul final al vietii lor (necrolog sau testament).

In mod previzibil multe din aceste regrete nu pot fi controlate de persoana care moare – cum ar fi faptul ca trebuie sa lase in urma persoane dragi atunci cand mor. Unii regreta ca nu vor putea fi prezenti la nunta copiilor sau a nepotilor. Exista si persoane care au regrete mai putin obisnuite, cum ar fi faptul ca nu vor putea sa voteze peste cateva luni (stiind ca vor muri din cauza unei boli incurabile mai curand).

Dar in afara de acestea exista persoane ce regreta a nu au calatorit mai mult, ca nu au vizitati destinatii de vis cum ar fi Caraibe. Unele femei si-ar fi dorit sa nu se pensioneze atat de repede. Alte persoane regreta ca nu au descoperit credinta si religia mai devreme in viata.

Cele mai multe regrete insa sunt legate de legaturile cu familia si de educatie – persoane carora le pare rau ca nu au studiat mai mult intr-un domeniu anume. La servicii funerare funerare-rainbow-dorobantu.ro credem ca este important sa ne lasam inspirati de aceste regrete ale celor care ajung in apropierea mortii si sa facem orice ca sa nu avem regrete la final.

Pentru pompe funebre sector 1 dar si alte sectoare din capitala si din zonele din jurul Bucurestiului va rugam sa ne contactati la telefonul 0753.30.40.50. Suntem disponibili non stop si ne propunem sa tratam cu maxim profesionalism fiecare deces in parte. Punem toate cunostintele si informatiile pe care le avem in slujba dumneavoastra, contra celor mai mici tarife.

You may also like...

Leave a Reply