Totul despre containerele modulare

Containerele modulare au o scara larga de folosinta, ele putand fi folosite atat pe santiere, ca vestiare pentru muncitori sau depozite de scule, cat si pentru locuit. Dar nu numai atat, caci aceste containere modulare pot fi folosite si ca birouri, dormitoare, sali de mese sau sedii de firma. Acestea sunt recomandate, in special, de calitatea buna cu care sunt create si de faptul ca acestea sunt termoizolate complet. Domeniile de folosinta variate, le fac pe acestea sa fie din ce in ce mai dorite in anumite scopuri.

cont

Containerele modulare pot fi dotate in functie de preferintele clientului, iar printre dotarile acestora amintim: ferestrele, aparatele de aer conditionat, convectoarele, baile, compartimentarile, pardoseala si peretii placati cu material de finisaj, parchetul, lambriurile, gresia etc.

Atunci cand se doreste obtinerea unor spatii mai ample ce ar putea reprezenta niste spatii de birouri sau sedii administrative, aceste containere modulare se pot uni intre ele fara pereti despartitori. Modulele se pot etaja, cu ajutorul unei scari exterioare sau chiar interioare, iar astfel containerele modulare pot fi destul de bine folosite in aceste scopuri.

Structura de rezistenta a unorĀ module de containere este, in general, alcatuita din profile realizate dintr-o tabla care are o grosime de 3 mm. Aceasta structrura este asamblata cu ajutorul electrosudurii, ea avand rolul de a asigura rezistenta si durabilitatea acestor tipuri de containere. Un container modular este dotat cu patru elemente de colt, special pentru ca acestea sa poata fi manipulate in siguranta. Aceste patru elemente sunt cele in care se prind carligele macaralei, pentru ca manipularea sa fie mai usor de facut. Acoperisul este creat special pentru a nu tine apa, care este canalizata cu ajutorul stalpilor catre partea de jos a containerului.

Containerele modulare sunt termoizolate cu ajutorul unor panouri sandwich cu spuma poliuretanica, care au o grosime de aproximativ 60 mm, si la pardoseala, cat si in cazul peretilor si al acoperisului, astfel realizandu-se un confort interior destul de mare. Aceste containere de tip modular pot reprezenta solutia optima atunci cand ai o firma de constructii, deoarece ele pot fi benefice in acest domeniu de activitate. Fie ca este vorba despre cazarea muncitorilor, despre crearea unui birou sau altele, un container modular va poate scapa de aceasta grija, oferindu-va tot confortul de care aveti nevoie pentru a scapa de aceasta problema.

In Romania nu sunt destul de multe firme care creaza astfel de tipuri de containere, insa cele care sunt pe piata fac lucruri de buna calitate. Iar daca nu stim cum arata un container modular, il putem vedea pe acesta pe absolut orice santier din tara noastra, ele fiind folosite din ce in ce mai des, in ultimul timp si din cauza faptului ca reprezinta solutia cea mai ieftina.

You may also like...

Leave a Reply