Cum sa ne relaxam intr-o vacanta exotica!

Vacantele exotice au devenit in ultimii ani accesibile unui segment mai mare dintre romani, dar cu toate acestea ele raman un lux pe care putini si-l permit. Daca aveti bucuria de a pleca in curand intr-o astfel de vacanta exotica trebuie sa stiti sa impachetati bagajele cat mai eficient.

Soarele si nisipul de pe plaja se afla in tipul vacantelor preferate? E greu sa va simtiti pe deplin liber atunci cand aveti cu dumneavoastra prea multe lucruri. Lasati obiectele mici in seama altor persoane, simplificati lista cu obiectele de imbracaminte care va ajuta sa fiti cool, chiar si atunci cand temperatura este foarte ridicata.

destinatii_exotice_celendo

Ca regula elementele usoare ar trebui sa domine alegerile dumneavoastra atunci cand va faceti bagajul pentru o vacanta exotica. Sigur ca vreti sa va simtiti confortabil, dar ar trebui sa renuntati la tricourile simple si sa optati pentru un look mai stilat, nu casnic. Iar daca vreti sa faceti acest lucru ar trebui sa va ganditi si la cum veti duce hainele ude si pline de nisip inapoi acasa. Nimic nu e mai rau decat un bagaj plin de nisip.

Nicio vacanta exotica nu este completa fara cel putin un costum de baie. E recomandat sa cumparati cel putin doua costume de baie pentru ca in timp ce unul va fi lasat la uscat, il puteti purta pe celalalt. Doamnele ar trebui sa caute si niste solutii simpatice de a-si acoperi corpul atunci cand vor sa se plimbe pe nisipul ud fara prea multa expunere. Seara, cateva bijuterii cu elemente marine pot adauga o nota rafinata unei rochite de vara. Barbatii pot alege o camasa de culoare deschisa atunci cand merg intr-un restaurant (colectia celor de la Tommy Bahama contine o multime de piese atractive in acest sens).

Dar cu ce va incaltati? Puneti in bagaje papucei usori, sandale sau tenesi din panza, in functie de specificul plajei. Alegeti o geanta de plasa sau de plaja, cu un model distinctiv astfel incat sa puteti iesi in evidenta in multime. Geanta ar trebui sa aiba buzunare interioare, de preferinta impermeabile, ca sa puteti pune obiectele mici de baloare, cum ar fi telefonul mobil. Apropo de gadget-uri, asigurati-va ca acestea sunt waterproof, adica rezistente la apa si au capace de protectie. Nu uitati sa adaugati in bagaje suficiente servetele de unica folosinta pentru o curatare rapida, pungi de plastic in care sa puteti pune lucrurile ude cand plecati de la plaja.

Informati-va in legatura cu lucrurile pe care le veti gasi acolo. Nu are rost sa puneti in bagaje obiecte pe care le veti avea la indemana acolo (de exemplu prosoape, pe care le veti primi oricum).

Si dumneavoastra va putem permite acum o vacanta exotica. Pentru discounturi si reduceri substantiale vizitati http://scotianul.ro/vacante-exotice

You may also like...

Leave a Reply