Patru semne ca e timpul sa-ti schimbi fondul de ten

Toate am trecut prin asta. Testand tone de formule de fond de ten, incercand noi niveluri de acoperire, cautand nanta care se potriveste exact tonului pielii noastre. Fondul de ten este un subiect constant de conversatie in randul femeilor si a artistilor in machiaj, datorita faptului ca este unul dintre produsele cele mai utilizate pe piata. Deci, ce se intampla atunci cand nu esti multumita de fondul tau de ten si nu esti foarte sigura de ce sa faci?

Aici sunt primele patru semne ca ai putea purta un fond de ten gresit :

fond-de-ten1. Se simte rau: machiaj nu trebuie sa se simta prea greu si inconfortabil pe fata. Pielea ta ar trebui sa fie intotdeauna in masura sa respire si daca fondul de ten nu o ajuta vei trece intreaga zi prin dorinta de a fi purtat ceva diferit. Elimina disconfortul trecand la o formula care iti va oferi acoperirea pe care o cauti si care, de asemenea, se simte bine. O modalitate foarte buna de a incerca diferite baze este proband diferite acoperiri pentru a a o gasi pe cea mai buna pentru tine.

2. Este o culoare gresita: chiar daca pare un lucru de la sine ineles, exista multe femei care poarta zilnic un fond de ten cu o nuanta gresita. Culoarea trebuie sa se potriveasca cu tonul pielii naturale si, de asemenea, sa-l arate cat de natural posibil, astfel incat pielea sa parea cea reala. Daca descoperiti ca atunci cand va demachiati fata voastra arata cu o culoare complet diferita decat restul, e timpul sa obtii o nuanta diferita.

3. Este prea gros: Te-ai uitat vreodata la cineva si ai observat ca fondul de ten este atat de greu incat aproape ca pare a aluneca complet de pe fata lor? Aceasta este una dintre cele mai frecvente probleme cu femeile care cauta o acoperire completa si care, in cele din urma se trezesc cu o baza de machiaj prea groasa. O modalitate foarte buna de a corecta acest lucru este de a invata cum sa stratifici produsele. De exemplu, daca esti in cautarea unei acoperiri complet uniformizate a tonului pielii, aplica un primer pentru a face acest lucru inaintea fondului de ten. Ai aplicat prea mult? Ia un burete si amesteca-l prin simpla atingere pe toata fata pana cand vei obtine acoperirea perfecta.

4. Obtii o reactie: Fondul de ten nu ar trebui sa furnice, arda, izbucneasca sau sa provoace roseata pe piele. Multe femei au reactii la machiaj din cauza sensibilitatilor pielii sau alergii la ingrediente si este un lucru foarte real. Cel mai bun mod de a determina daca fondul de ten cauzeaza o reactie sau nu este de a elimina pur si simplu toate celelalte produse din rutina si a-l aplica pe pielea goala. Daca incepi sa simti ceva ciudat, este cu siguranta machiajul. Daca esti bine, atunci problema ar putea sa se rezolve cu produse hidratante sau alte produse de ingrijire faciala.

You may also like...

Leave a Reply