Romanii la cumparat mobila

Începem minunatul articol printr-o întoarcere-n timp. Mașina timpului, șmecherii. Merțan, vere!

ZDRANG! BUF! PLEOȘC! POC! Pardon, am scris cu portocaliu. Nu e bine.

Anul trecut, urmând să intru la liceu, am analizat variantele pe care le am, și în cele din urmă am obtat să las Giurgiu pentru București, de altfel, cea mai bună decizie pe care am luat-o până acum. Eh, și pe lângă atâtea lucruri de pe listă pentru apartament, era și treaba cu mobilatul.

Știm cu toții cum e cu mobila și alte drăcii. Românu’ studiază bine piața. Umblă de-i vine rău pe la toate magazinele posibile și tot nu se hotărăște. Se duce undeva, nu-i convine CĂ COvorul e din blăniță de oiță. El vrea blăniță de oiță persană. Nu ia lampa aia șmecheră pentru că nu e mulțumit de felul în care stă becul. Alege cu strictețe ce rafturi pune ca să nu fie, așa, la întâmplare. Dacă-s din lemn d-ăla fragil și când dă cu capul în ele se duc dracu’? Ei? Se poate, domn’le? … Saltele? Salteaua, ba-i prea tare, ba-i prea moale. Ajunge la scaune. Normal că omul vrea confort maxim pentru posteriorul său imperial. La canapele intră în contradicție cu nevasta/soțul.

Și tot așa, nene, umblă românu’ zile întregi după mobilă și realizează că și-a cumpărat doar un Pronto de șters prafu’.

Cred că cea mai bună soluție este în online. Te uiți, analizezi, faci comparații, toate din fața monitorului, stând pe scaunul tău preferat, ales și ăla în 2 săptămâni. Dintre magazinele online de mobilă am remarcat VreauMobila.ro prin faptul că pe lângă aspectul plăcut al site-ului și calificativul user-friendly pe care-l atribui fără a sta pe gânduri (ce naiba, trebuia să bag și eu ceva, că doar sunt pe domeniu), oamenii de-acolo știu cum să pună accent pe social media. Oferă un voucher de 50 RON dacă dai un like paginii lor de facebook, urmând ca mai apoi să beneficiezi și de diverse promoții. Poți plăti și cu cardul, deci mai simplu de atât nu se poate. Bine, unii încă au părerile alea, “Să-mi bag eu acolo cardu’? Pe internet? Eh, comédie!”, dar omul trebuie să înțeleagă că a cumpăra online te scapă de mult efort. Alegi ce-ți place, plătești, și gata! Asta-i toată șmecheria.

Deci? Ce-avem de câștigat din a cumpăra de la VreauMobilă și din online în general?

nu mai umblăm atât prin showroom-uri, magazine, depozite, magazinașe dubioase, etc.
prețuri CLAR mai mici
livrarea în fața imobilului
transport gratuit în București, și preț avantajos în restul țării

Și nu în ultimul rând …

CALITATE! Căcat, iar am scris cu portocaliu. O să vină protestatarii la mine-acasă. Portocaliul înseamnă pericol atât în meteorologie cât și în viața de zi cu zi.

You may also like...

Leave a Reply