Motive pentru care folosesc WordPress

Am încercat o grămadă de platforme de blogging, toate având câte ceva pentru care merită folosite. Când am dat peste WordPress, am rămas la el. Iată 10 motive pentru care am făcut această alegere:

WordPress e fratele meu

WordPress este un software cu care poți să faci blogging ca lumea! Are toate caracteristicile de care are cineva nevoie pentru a avea succes. Uite de ce te încurajez să folosești WordPress:

Este gratuit. WordPress.com și WordPress.org (chiar dacă cel din urmă are nevoie de hosting, care, poate costa). Dacă vrei să aflii diferențele dintre cele două, click aici.
Designer și developer-friendly. Cu alte cuvinte, este flexibil. Ca developer și designer pot face ce vreau cu el și pot să-l fac să arate cum vreau, nu neapărat ca un blog!
Multimedia-ready. Pot face ce vreau, de la text până la imagini, video și altele.
Panoul de administrație este simplu. Sigur, folosesc WP de ceva timp, dar când recomand cuiva să înceapă să folosească WordPress, vine înapoi și-mi spune cât de ușor e să începi.
Motoarele de căutare iubesc WordPress. Ceea ce vreau să spun e că WordPress este SEO Friendly, deci site-ul/blogul tău va fi indexat mult mai repede decât pe alte platforme. Asta e foarte bine.
PersonaIizabil. Asta e important de când am început să-l personalizez în funcție de ce am nevoie.
Este open source. Asta înseamnă că în spate se află o comunitate activă, pasionată și legată strâns de WordPress. Înseamnă că produsul va continua să evolueze ceea ce nu poate decât să ne bucure.
Un cuvânt: Teme. Mă lasă să folosesc sau să-mi construiesc propria temă pentru a scoate tot ce e mai bun din blogging.
E ușor să începi. Serios. Poți să-ți faci un cont foarte rapid și să începi blogging-ul pe WordPress.com. Îmi place să aud oameni care n-au mai avut un blog că li se pare așa de ușor WordPress-ul!
Succes dovedit. Cei mai buni și cunoscuți bloggeri folosesc WordPress. Trăiesc din asta. Datorită WP și comunității.
Tu de ce folosești WordPress / Ai folosi WordPress?

You may also like...

Leave a Reply