Dorele, ne detasam si noi?

Te-ai întrebat vreodată de ce unele articole atrag atenție în timp ce pe altele se pune prafu’? Se pare că unele tipuri de bloguri atrag atenție mai mare…

E un lucru care face diferența dintre un articol plăcut și unul obișnuit. Și dacă ai lucrul ăla în minte de fiecare dată când scrii, vei vedea ce atenție va primi blogul tău.

Fă ca totul să fie util!

Da, ăsta e lucrul pe care trebuie să-l faci. Indiferent de ce scrii, ai nevoie ca articolul tău să fie folositor pentru cititor.

Nu contează despre ce scrii, doar întreabă-te:

Băi, nene… Cum fac ca rândurile astea să fie folositoare?

Și nu, tutorialele nu sunt singurele chestii folositoare pe care le poți scrie. Chiar și o poveste personală despre animalul tău de companie poate fi folositoare, dacă știi cum s-o faci.

Nu vorbi doar despre experiența ta! Trage concluzii, spune-le celorlalți unde ai greșit pentru ca ei să nu repete aceeași greșeală.

Despre blogging

Atâta timp cât ajuți oamenii, creezi conținut folositor pentru ei, îi înveți cum să evite greșelile, să economisească bani și/sau timp, o faci cum trebuie.

Nu vorbi doar despre tine. Pune-ți ca obiectiv să schimbi ceva în viața oamenilor cu ajutorul blogului. Se vor întoarce de fiecare dată să îți citească rândurile pe care ei le văd ca o rezolvare la problemele lor.

Acum e timpul să ieși din mulțime!

Bonus: Interviu cu Dorel de la Unirea

Rândul tău!

Tu ce crezi despre asta?

You may also like...

Leave a Reply