Prima luna: impresii si statistici

O lună de când am publicat primul articol, recunosc, scris cu greu, cu cuvintele timide târâș după mine. Ușor, ușor, mi-am dat drumul la exprimare, reușind să adun în această primă lună 26 de articole. O cifră nu excelentă pentru început, când trebuia să plouă cu conținut fresh, dar totuși o cifră acceptabilă.

Statistici

În primele zile,. ca oricine care începe un blog nou, mă uitam permanent la statistici. Oră de oră. Bineînțeles, cifrele nu aveau să explodeze, așa cum nici nu au făcut-o. Dar nu ăsta este scopul meu. Chiar dacă o să am o cifră medie de 40 de unici/zi, aș fi mulțumit dacă acei 40 au rămas cu ceva în urma vizitei lor. Degeaba ai 1000 de unici dacă stau o secundă la tine pe blog, pleacă, și duși au fost.

Mai apoi, am început să primesc feedback din partea unora, și spre fericirea mea, au rămas de atunci alături de mine.

Iată și statisticile, ca să fim oficiali, nu doar să vorbim aiurea. Țin să spun că nu sunt deloc impresionante, nu-s numere cu zerouri multe, dar înseamnă pentru mine un obiectiv realist, dus la capăt.

Statistici

Post-uri: 26
Vizitatori: 1428
Afișări: 4752
Vizite de pe motoare de căutare: 89
Alexa Rank: 2377266
Followeri: 17
Fani: 853
Comentarii: 159

Pertotal, sunt mulțumit de această primă lună, și trăgând linie, observ că mi-am îndeplinit obiectivele, ceea ce îmi dă încredere că luna viitoare va fi mult mai bine.

You may also like...

Leave a Reply